
Δραγασάκης: Η συμφωνία θα κλείσει, και μάλιστα στην ώρα της
Την εκτίμηση ότι η συμφωνία θα κλείσει και μάλιστα στην ώρα της εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. «Oι στόχοι του προγράμματος καλύπτονται, ενώ πολλοί από αυτούς υπερκαλύπτονται» είπε χαρακτηριστικά.
Την εκτίμηση ότι η συμφωνία θα κλείσει και μάλιστα στην ώρα της εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.
«Oι στόχοι του προγράμματος καλύπτονται, ενώ πολλοί από αυτούς υπερκαλύπτονται» είπε χαρακτηριστικά.
Από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών επεσήμανε, ότι η συμφωνία καθυστερεί γιατί οι δανειστές έχουν αποκλίνουσες απόψεις και το ΔΝΤ ζήτησε νέο πακέτο μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ.
Επιπλέον, ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τα κόκκινα δάνεια είναι μεταξύ των ζητημάτων που δεν έχουν ακόμη κλείσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γυμνάσια: Τελευταία ημέρα σήμερα για τους μαθητές – Πότε θα διεξαχθούν οι προαγωγικές εξετάσεις
- Συνταγή: Κοτόπουλο με μανιτάρια
- ΠΑΣΟΚ: Η Επιτροπή Διεύρυνσης του Σκανδαλίδη επιστρατεύει το «βαρύ πυροβολικό» – Η πρώτη εκδήλωση στην Αττική
- Τελικά τρώμε λάθος τους σπόρους chia και δεν το ξέρουμε;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες – Έως τους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
- Εισφορά αλληλεγγύης: Έρχεται λίφτινγκ στο χαράτσι για 400.000 συνταξιούχους

