Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Panamera Sport Turismo: H γοητεία της πρακτικότητας

Porsche Panamera Sport Turismo: H γοητεία της πρακτικότητας

Η Porsche Panamera αποκτά έναν νέο τύπο αμαξώματος ενισχύοντας όχι μόνο την πρακτικότητα στο εσωτερικό της αλλά και την εκκεντρικότητα των σχεδιαστικών της γραμμών.


Την πρακτικότερη, μέχρι σήμερα, εκδοχή της Panamera πρόκειται να αποκαλύψει η Porsche στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

H Panamera Spor Turismo, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις διαφοροποιημένες αναλογίες του αμαξώματός της, προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές.

Όπως η ίδια η γερμανική φίρμα αναφέρει, η διάταξη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θα επιτρέπει την φιλοξενία πέντε επιβατών -αντί των τεσσάρων της συμβατικής έκδοσης- την ίδια στιγμή που το τεράστιο άνοιγμα της πέμπτης πόρτας θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση στο επίσης μεγαλύτερο σε όγκο χώρο αποσκευών (520 λίτρα).

Κατά τ’ άλλα, το μήκους 5,049 μέτρων liftback θα εφοδιάζεται με τα κινητήρια σύνολα της συμβατικής Panamera, τα οποία διαμορφώνουν πέντε διαφορετικές εκδόσεις, απόδοσης από 330 έως και 550 ίππους.

Στη συμβατική Panamera παραπέμπουν και τα στοιχεία του εξοπλισμού, καλύπτοντας και με το παραπάνω τις υψηλές απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται μια τέτοια πρόταση.

Η διάθεση της Panamera Sport Turismo θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, με την τιμή της στη γερμανική αγορά να ξεκινά από τα 97.750 ευρώ και να φτάνει τα 158.604 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024