Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φιγιόν προαναγγέλλει «ανακοίνωση» ενώ η Δικαιοσύνη σφίγγει τον κλοιό
Το σκάνδαλο Penelope Gate που έχει καταβαραθρώσει στις δημοσκοπήσεις τον υποψήφιο της Δεξιάς

Ο Φιγιόν προαναγγέλλει «ανακοίνωση» ενώ η Δικαιοσύνη σφίγγει τον κλοιό

Για «ανακοίνωση» του Φιγιόν ετοιμάζεται το Παρίσι καθώς η γαλλική Δικαιοσύνη σφίγγει τον κλοιό γύρω για το Penelope Gate -και αναφορές υποηστρίζουν πως όταν κάνει την ανακοίνωση δίπλα του θα είναι και ο Ζιπέ... Προηγουμένως, η σύζυγος του Φρανσουά Φιγιόν φέρεται να οδηγήθηκε στον ανακριτή ενώ ο ίδιος ο υποψήφιος είχε προηγουμένως ακυρώσει την τελευταία στιγμή εμφάνισή του, χωρίς να δίνει εξηγήσεις.

Για «ανακοίνωση» του Φιγιόν ετοιμάζεται το Παρίσι καθώς η γαλλική Δικαιοσύνη σφίγγει τον κλοιό γύρω για το Penelope Gate -και αναφορές υποηστρίζουν πως όταν κάνει την ανακοίνωση δίπλα του θα είναι και ο Ζιπέ…

Προηγουμένως, η σύζυγος του Φρανσουά Φιγιόν φέρεται να οδηγήθηκε στον ανακριτή ενώ ο ίδιος ο υποψήφιος είχε προηγουμένως ακυρώσει την τελευταία στιγμή εμφάνισή του, χωρίς να δίνει εξηγήσεις.

Γαλλικά ΜΜΕ είχαν υποστηρίξει, χωρίς ακόμη να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, πως η σύζυγος του Φρανσουά Φιγιόν κρατείται για ανάκριση σε σχέση με την υπόθεση αργομισθίας της -το σκάνδαλο Penelope Gate που έχει καταβαραθρώσει στις δημοσκοπήσεις τον υποψήφιο της Δεξιάς.

Άλλες αναφορές θέλουν και τον ίδιο τον Φιγιόν να έχει κληθεί από τους δικαστές. Ο ίδιος ο υποψήφιος είχε προηγουμένως ακυρώσει την τελευταία στιγμή εμφάνισή του, χωρίς να δίνει εξηγήσεις και πρόκειται να προχωρήσει το μεσημέρι σε ανακοινώσεις.

Πηγή κοντά στον Αλέν Ζιπέ που επικαλείται το Reuters ανέφερε πως δίπλα του θα βρίσκεται και ο ίδιος. Ο Ζιπέ είχε ηττηθεί στις προκριματικές για την προεδρική υποψηφιότητα της Δεξιάς.

Την αναφορά για ανάκριση της Πενελόπ Φιγιόν υπό κράτηση μετέδωσε δημοσιογράφος του Meriapart, ο Μισέλ Ντελεάν. Ακόμη δεν υπάρχει επιβεβαίωση από άλλη πλευρά.

Όσον αφορά την κλήση στον Φιγιόν, η πληροφορία προέρχεται ξεχωριστά από την Journal du Dimanche.

Προηγουμένως, το επιτελείο του Φιγιόν είχε ανακοινώσει πως ο υποψήφιος δεν θα πήγαινε τελικά στην αγροτική έκθεση του Παρισιού την Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Οι γυναίκες, ο φόβος της σεξουαλικής παρενόχλησης και ο «φόρος ασφάλειας»

Η ασφαλής επιστροφή στο σπίτι για ορισμένες γυναίκες κοστίζει ακριβά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024