Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδωνις: Τρεις φορές το σκάνδαλο Κοσκωτά η υπόθεση Καλογρίτσα

Αδωνις: Τρεις φορές το σκάνδαλο Κοσκωτά η υπόθεση Καλογρίτσα

«Το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν 10 δισ. Τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισ. σε δραχμές... Είναι τριπλάσια από του Κοσκωτά. Μιλάμε για έναν κύριο, ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ, με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν 10 δισ. Τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισ. σε δραχμές… Είναι τριπλάσια από του Κοσκωτά. Μιλάμε για έναν κύριο, ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ, με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι και επικαλούμενος το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα ζητούσε επιπρόσθετη χρηματοδότηση τον Ιανουάριο με «απειλητική» επιστολή της, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:

«Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο κ. Τσίπρας; Σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών – Πύργου, για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, τονίζοντας ότι «μας κυβερνούν λασπολόγοι και ασήμαντα ανθρωπάκια». «Ο πρωθυπουργός έκανε τριήμερο αποκριάς με τον κ. Πολάκη. Ποιος άνθρωπος κάνει παρέα κάποιον που λασπολογεί τους αντιπάλους του χωρίς στοιχεία;» πρόσθεσε.

«Είναι ο κολλητός του Τσίπρα… Έχουν εξαφανίσει τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, που είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024