Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θλάση ο Μπακάκης, χάνει τη ρεβάνς με Πλατανιά

Θλάση ο Μπακάκης, χάνει τη ρεβάνς με Πλατανιά

Χωρίς τον Μιχάλη Μπακάκη θα υποδεχθεί την Τετάρτη η ΑΕΚ τον Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο, στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στην διάρκεια του χθεσινού αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο και άρχισε θεραπεία. Στο μεταξύ, οι τραυματίες Πατίτο Ροντρίγκες και Ροντρίγκο Γκάλο έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και δεν θα ενισχύσουν τον «Δικέφαλο» στον αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Μανουέλ Ντίας.

Χωρίς τον Μιχάλη Μπακάκη θα υποδεχθεί την Τετάρτη η ΑΕΚ τον Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο, στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στην διάρκεια του χθεσινού αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο και άρχισε θεραπεία.

Στο μεταξύ, οι τραυματίες Πατίτο Ροντρίγκες και Ροντρίγκο Γκάλο έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και δεν θα ενισχύσουν τον «Δικέφαλο» στον αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Μανουέλ Ντίας.

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα περιλάμβανε αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους παίκτες. Η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» την Τρίτη είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024