Οπαδοί του Ηρακλή επιτέθηκαν στο πούλμαν της… ομάδας τους
Δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στάδιο και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης άρχισε από νωρίς. Οπαδοί του Ηρακλή, που συγκεντρώθηκαν στην πρόσθια πλευρά του σταδίου επιτέθηκαν στο πούλμαν της αποστολής της ομάδας τους, αφού μέσα σε αυτό βρίσκονταν ο ανεπιθύμητος γι αυτούς διαχειριστής της ομάδας Νίκος Καγιούλης.
Δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στάδιο και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης άρχισε από νωρίς.
Οπαδοί του Ηρακλή, που συγκεντρώθηκαν στην πρόσθια πλευρά του σταδίου επιτέθηκαν στο πούλμαν της αποστολής της ομάδας τους, αφού μέσα σε αυτό βρίσκονταν ο ανεπιθύμητος γι αυτούς διαχειριστής της ομάδας Νίκος Καγιούλης.
Οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν τους συγκεντρωμένους οπαδούς οι οποίοι με την σειρά τους έβαλαν φωτιά σε καδους.
Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση της καταγγέλει πως οπαδοί, διέρρηξαν τα εκδοτήρια μπροστά από το σταδιο και πήραν τα διαθέσιμα εισιτήρια και χρήματα ενώ οι δυο ομάδες έφθασαν στο γήπεδο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση κροτίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους οργανωμενους οπαδούς.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν έγκαιρα στα αποδυτήρια του σταδίου και έκαναν μια πρώτη ανίχνευση του αγωνιστικού χώρου με την καθιερωμένη βόλτα εντός αυτού.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.