Πανελλαδικές: Παράταση ώς 10 Μαρτίου για τις αιτήσεις
Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Επιπρόσθετα οι υποψήφιοι παλαιότερων ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα πρέπει προς διευκόλυνσή τους να προσκομίσουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης ή Βεβαίωση Συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα