Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Oscar & κινηματογραφικές πρεμιέρες στην COSMOTE TV

Oscar & κινηματογραφικές πρεμιέρες στην COSMOTE TV

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα, είναι το κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV. Στο COSMOTE CINEMA 2HD, μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ του Χιλιανού σκηνοθέτη Πατρίσιο Γκουσμάν, «Το Μαργαριταρένιο Κουμπί», για την σύνδεση που μπορεί να έχουν δύο κουμπιά που βρίσκονται στον ωκεανό με το σύμπαν, την Γη και την […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα, είναι το κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ του Χιλιανού σκηνοθέτη Πατρίσιο Γκουσμάν, «Το Μαργαριταρένιο Κουμπί», για την σύνδεση που μπορεί να έχουν δύο κουμπιά που βρίσκονται στον ωκεανό με το σύμπαν, την Γη και την ανθρώπινη μνήμη, μέσα από την ιστορία των αυτόχθονων ιθαγενών της Παταγονίας (Παρασκευή 24/2, 22.00 ζώνη Doc O Clock).

Τέλος, το Σάββατο 25/2 προβάλλεται η πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ράτσετ και Κλανκ» μεταφορά ενός πολύ επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού (21:00, ζώνη Family).

Το blockbuster της Paramount, «Star Trek Beyond», με τους Κρις Πάιν και Ζάκαρι Κουίντο για ακόμα μία φορά στους ρόλους των Κερκ και Σποκ αντίστοιχα προβάλλεται την Κυριακή 26/2, στις 21.00, στη ζώνη Sunday Blockbuster.

Ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα θα παρακολουθήσουμε ζωντανά την 89η Τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Διαβάστε ανλυτικά παρακάτω!

Τη Δευτέρα 27/2, στις 21.00, στη ζώνη Action, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της ταινίας δράσης, «Ο Εκλεκτός της Νύχτας» (Midnight Special) του βραβευμένου στις Κάννες Τζεφ Νίκολς.
Την ίδια ημέρα: Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την περιπέτεια στη θάλασσα, μέσα από τη νέα σειρά του National Geographic, Lawless Oceans. Ακολουθώντας τον παρουσιαστή Karsten von Hoesslin, συμμετέχουν σε έρευνα φόνου που έγινε στη θάλασσα, αλλά και σε έρευνες σχετικά με μεταφορά ναρκωτικών και πειρατεία (Δευτέρα 27/2, 21.00).

So Cosmo: Το νέο reality show του καναλιού E! έρχεται επίσης την Παρασκευή 24/2 στις 21.00 και μας βάζει στα ενδότερα της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής μιας ομάδας νέων, που εργάζονται για το παγκοσμίου φήμης περιοδικό, Cosmopolitan.

Το τελευταίο μέρος του πετυχημένου σίκουελ της Disney, «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά», έρχεται το Σάββατο 25/2 στις 22.00, ενώ την Τρίτη 28/2, συνεχίζεται το αφιέρωμα στις Οσκαρικές ταινίες με την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ζωούπολη» (20.00), υποψήφια για Oscar καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και το «American Beauty» των 5 OSCAR®, με τον μοναδικό Κέβιν Σπέισι (22.00).

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024