Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τη  δωρέα μαλλιών όσων βρέθηκαν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Love is in the hair», με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη συνεργασία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-παράρτημα Λάρισας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Κέντρο Bergmann Kord Λάρισας, μέλος του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, σε κατάλληλα διαμορφωμένα περίπτερα με εξειδικευμένου συνεργάτες  ενημέρωσε το κοινό σε ό,τι αφορά στη διαδικασία δωρεάς μαλλιών, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της  πρωτοβουλίας «HAIR for HELP».

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το ενδιαφέρον των παιδιών, κάθε ηλικίας να κόψουν και να χαρίσουν τα μαλλιά τους, σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη, ενώ οι καταγεγραμμένες συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών. Λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδήλωσης, αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος από την πλευρά των δωρητών, η κοπή και προσφορά μαλλιών συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες, στο Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Λάρισας (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Τ.Κ. 412 22, Κεντρική Πλατεία Λάρισας, Τηλ.: 2410 66 00 90).

Το «HAIR for HELP», αποτελεί την αιχμή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, με πολυεπίπεδες δραστηριότητες. Η κίνηση, ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία.

Η πρωτοβουλία «HAIR for HELP», στόχο έχει την αέναη προσφορά στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, καθώς και την αύξηση της συμμετοχής του κόσμου -και ιδιαιτέρως των παιδιών- σε αντίστοιχες κινήσεις κοινωνικής συνεισφοράς, δημιουργώντας μια νέα γενιά εθελοντών.

Να σημειωθεί ότι, το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord Λάρισας από τις 6 έως και τις 11 Φεβρουαρίου, διεξήγαγε σε προγραμματισμένα ραντεβού, εξατομικευμένες δωρεάν διαγνώσεις, τριχολογικούς ελέγχους, ολοκληρωμένη ενημέρωση και προτάσεις ειδικής αγωγής κατά της τριχόπτωσης.

Ξένη δημοσίευση

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο