Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά μαλλιών στη Λάρισα

Ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά μαλλιών στη Λάρισα

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τη  δωρέα μαλλιών όσων βρέθηκαν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Love is in the hair», με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη συνεργασία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-παράρτημα Λάρισας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τη δωρέα μαλλιών όσων βρέθηκαν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Love is in the hair», με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη συνεργασία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-παράρτημα Λάρισας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Κέντρο Bergmann Kord Λάρισας, μέλος του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, σε κατάλληλα διαμορφωμένα περίπτερα με εξειδικευμένου συνεργάτες ενημέρωσε το κοινό σε ό,τι αφορά στη διαδικασία δωρεάς μαλλιών, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «HAIR for HELP».

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το ενδιαφέρον των παιδιών, κάθε ηλικίας να κόψουν και να χαρίσουν τα μαλλιά τους, σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη, ενώ οι καταγεγραμμένες συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών. Λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδήλωσης, αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος από την πλευρά των δωρητών, η κοπή και προσφορά μαλλιών συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες, στο Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Λάρισας (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Τ.Κ. 412 22, Κεντρική Πλατεία Λάρισας, Τηλ.: 2410 66 00 90).

Το «HAIR for HELP», αποτελεί την αιχμή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, με πολυεπίπεδες δραστηριότητες. Η κίνηση, ενθαρρύνει εθελοντέςνα προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται,χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία.

Η πρωτοβουλία «HAIR for HELP», στόχο έχει την αέναη προσφορά στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, καθώς και τηναύξηση της συμμετοχήςτου κόσμου -και ιδιαιτέρως των παιδιών- σε αντίστοιχες κινήσεις κοινωνικής συνεισφοράς, δημιουργώντας μιανέα γενιά εθελοντών.

Να σημειωθεί ότι, το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord Λάρισας από τις 6 έως και τις 11 Φεβρουαρίου, διεξήγαγε σε προγραμματισμένα ραντεβού, εξατομικευμένες δωρεάν διαγνώσεις, τριχολογικούς ελέγχους, ολοκληρωμένη ενημέρωση και προτάσεις ειδικής αγωγής κατά της τριχόπτωσης.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024