Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λίντσεϊ Λόχαν διεκδικεί το ρόλο της «Μικρής Γοργόνας» Άριελ

Η Λίντσεϊ Λόχαν διεκδικεί το ρόλο της «Μικρής Γοργόνας» Άριελ

Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι φήμες ότι η 30χρονη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν προσπαθεί, να «ψαρέψει» την πιθανότητα να ενσαρκώσει την «ζωντανή» εκδοχή της «Μικρής Γοργόνας», ηρωίδας των κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ. Η Λίντσεϊ Λόχαν πολύ θα ήθελε να πάει «Κάτω από τη θάλασσα» πράγμα που προσπαθεί να κοινοποιήσει με κάθε […]

Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι φήμες ότι η 30χρονη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν προσπαθεί, να «ψαρέψει» την πιθανότητα να ενσαρκώσει την «ζωντανή» εκδοχή της «Μικρής Γοργόνας», ηρωίδας των κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ.

Η Λίντσεϊ Λόχαν πολύ θα ήθελε να πάει «Κάτω από τη θάλασσα» πράγμα που προσπαθεί να κοινοποιήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει στο Instagram μία φωτογραφία της ως «Μικρή γοργόνα» και δίπλα τη φωτογραφία της Άριελ.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι ως έφηβη αγαπούσε πολύ το ρόλο της γοργόνας που λαχταρούσε να πάρει ανθρώπινη υπόσταση. Η κοκκινομάλλα ηθοποιός δεν έκρυψε την επιθυμία της να δώσει συναυλία για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό της έργο, όπως είχε δηλώσει στην τουρκική τηλεόραση.

Η Ντίσνεϊ δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για το εάν θα γίνει η όχι η ταινία. Ο ηθοποιός Λιν Μάνουελ Μιράντα, που είχε γράψει μουσική για τη «Μικρή γοργόνα» (1989), μίλησε στο Vulture τον περασμένο Νοέμβριο για έναν καινούργιο ρόλο, διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν ακόμα τίποτα σίγουρο.

«Βρισκόμαστε στις πολύ αρχικές συνομιλίες, κυριολεκτικά δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να κάνω στην «Μικρή γοργόνα». Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κοντά κι αν ήταν να υπογράψω συμβόλαιο θα ήταν μεγάλη μου χαρά», είπε.

Η Ντίσνεϊ ήδη έχει προχωρήσει στην μετατροπή και άλλων ταινιών κινούμενων σχεδίων σε ταινίας ανθρώπινης δράσης όπως «Η πεντάμορφη και το τέρας», με την Έμμα Γουότσον που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαρτίου.

entertainment.in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024