Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δεν προλαβαίνει ούτε το ντέρμπι με ΟΣΦΠ ο Τσιγκρίνσκι, εκτός και ο Αλμέιδα

Δεν προλαβαίνει ούτε το ντέρμπι με ΟΣΦΠ ο Τσιγκρίνσκι, εκτός και ο Αλμέιδα

Ούτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι. Παρότι ο Ουκρανός αμυντικός έχει επανέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θεωρεί πως είναι ακόμη έτοιμος και τον άφησε εκτός της 18αδας του μεγάλου αγώνα.

Ούτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι.

Παρότι ο Ουκρανός αμυντικός έχει επανέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θεωρεί πως είναι ακόμη έτοιμος και τον άφησε εκτός της 18αδας του μεγάλου αγώνα.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου δεν περιλαμβάνεται ούτε ο Αλμέιδα, που επίσης κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ απόντες είναι επίσης ο τραυματίας Γκάλο και ο τιμωρημένος Μπακάκης. Το κενό που δημιουργείται στο δεξί άκρο της άμυνας, αναμένεται να καλύψει ο Βράνιες.

Την αποστολή της Ενωσης για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ απαρτίζουν οι Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024