Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε στην ΠΑΕ ΟΦΗ πρόστιμο 5.600 ευρώ για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη και πρόστιμο 4.200 ευρώ στην ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι Κυπέλλου των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε στην ΠΑΕ ΟΦΗ πρόστιμο 5.600 ευρώ για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη και πρόστιμο 4.200 ευρώ στην ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι Κυπέλλου των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό.
Σε άλλες αποφάσεις της, απέρριψε την ένσταση της ΕΠΣ Δράμας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Μακεδονίας στον μεταξύ τους αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων.
Επέβαλλε στην ΑΕ Ποντίων τις πειθαρχικές ποινές: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Αλμωπός Αριδαίας του ορισμένου να διεξαχθεί στις 5.2.2017 μεταξύ τους αγώνα, β) της αφαίρεσης 2 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής και γ) του προστίμου 2.000 ευρώ.
Τέλος, επέβαλλε στο σωματείο Αχιλλέας πρόστιμο 167 ευρώ και στον εκπρόσωπό του, Νικόλαο Μπαγγέα, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας 15 ημερών, για τον αγώνα της Γ΄ Εθνικής, Αχιλλέας-Καραϊσκάκης.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου