Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστερίξ, Μελ Γκίμπσον και Ματιέ Κασοβίτς το Σαββατοκύριακο στην TV

Αστερίξ, Μελ Γκίμπσον και Ματιέ Κασοβίτς το Σαββατοκύριακο στην TV

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 21:00ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – STAR Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2002 Παίζουν: Κριστιάν Κλαβιέ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μόνικα Μπελούτσι, Κλοντ Ρις Σκηνοθεσία: Αλέν Τσαμπά Η βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα βάζει στοίχημα με τον Ιούλιο Καίσαρα πως ο λαός της είναι ικανός να χτίσει ένα τεράστιο παλάτι από χρυσό […]

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

21:00ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – STAR

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2002
Παίζουν: Κριστιάν Κλαβιέ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μόνικα Μπελούτσι, Κλοντ Ρις
Σκηνοθεσία:
Αλέν Τσαμπά

Η βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα βάζει στοίχημα με τον Ιούλιο Καίσαρα πως ο λαός της είναι ικανός να χτίσει ένα τεράστιο παλάτι από χρυσό για λογαριασμό του τελευταίου σε τρεις μόνο μήνες! Όμως οι αρχιτέκτονές της είναι απασχολημένοι και τελικά η Κλεοπάτρα αναθέτει το ακατόρθωτο αυτό έργο στον Έντιφις, που αν δεν κατασκευάσει το παλάτι θα σερβιριστεί ως… γεύμα των κροκοδείλων του Νείλου! Έτσι ο Έντιφις καλεί σε βοήθεια τον παλιό του φίλο Πανοραμίξ για να προμηθευτεί το περίφημο μαγικό φίλτρο του, που χαρίζει υπεράνθρωπες δυνάμεις σε όποιον το πιει. Ο Πανοραμίξ δέχεται την πρόσκληση του φίλου του και ταξιδεύει στην Αίγυπτο συνοδευόμενος από τον Αστερίξ και τον Οβελίξ…



23:15 ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ – ΕΡΤ2

Παίζουν: Σιένα Μίλερ, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Ρόσντι Ζεμ, Μπαχάρ Σουμέκ
Σκηνοθέτης: Ρασίντ Μπουσαρέμπ

Η Μόνα, 26 χρόνων μετανάστρια από τη Βόρεια Αφρική, δουλεύει στο μίνι μάρκετ των πεθερικών της στο Σικάγο. Είναι παντρεμένη με τον Μουράντ, έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να επιβληθεί στην αυταρχική μητέρα του. Η Μέριλιν, 29 χρόνων, είναι ρεσεψιονίστ σε μια εταιρεία επισκευής υπολογιστών. Ο γάμος της με τον Χάρβεϊ κρέμεται από μια κλωστή. Το μόνο πράγμα στη ζωή της που της δίνει χαρά είναι ο χορός της κοιλιάς, ένα πάθος, το οποίο μοιράζεται με τη Μόνα. Όταν βρίσκουν την πεθερά της Μόνα νεκρή στο κρεβάτι της, εκείνη αποφασίζει ότι πρέπει να εγκαταλείψει γρήγορα το σπίτι της, φοβούμενη ότι θα κατηγορηθεί για φόνο. Η Μέριλιν με τη σειρά της, χωρίς να έχει απομείνει τίποτα να χάσει, αποφασίζει ότι θέλει να φύγει μακριά για να λάβει μέρος σ’ έναν διαγωνισμό χορού. Οι δύο γυναίκες καταλήγουν να συνταξιδέψουν για τελείως διαφορετικούς λόγους. Η φιλία που θα γεννηθεί ανάμεσά τους θα ενώσει τη μοίρα τους και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

00:30 Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ – ΕΡΤ1

Ψυχολογικό θρίλερ, συμπαραγωγής Γαλλίας-Βελγίου 2014.
Σκηνοθεσία: Ματιέ Ντελαπόρτ.
Παίζουν: Ματιέ Κασοβίτς, Μαρί-Ζοζέ Κροζ, Ερίκ Καραβακά, Ντιέγκο Λε Μαρτρέ, Φιλίπ Ντικλός, Λουντοβίκ Μπερτιγιό, Σίομπαν Φίνεραν.
Ο Σεμπαστιάν Νικολά, ένας άχρωμος και άοσμος 42άρης υπάλληλος μεσιτικού γραφείου, πάντα ονειρευόταν ότι είναι κάποιος άλλος. Αλλά δεν έχει καθόλου φαντασία, γι’ αυτό αντιγράφει συμπεριφορές και πρόσωπα άλλων.
Ο Νικολά παρατηρεί σχολαστικά τους ανθρώπους που συναντά και στη συνέχεια τους μιμείται. Προσπαθεί έτσι να ζει μέσα από τις ζωές τους. Όμως, κάποια ταξίδια είναι απρόοπτα και δεν έχουν δρόμο επιστροφής.
Ρεσιτάλ αλλαγής ρόλων και προσωπείων από τον Ματιέ Κασοβίτς, σ’ ένα εξαιρετικό ατμοσφαιρικό θρίλερ με έντονο σασπένς.




ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2017


15:00 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ – MEGA

Μια αστεία και πρωτότυπη ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Τζέντι Ταρτακόφσκι. Καλώς ήλθατε στο Hotel Transylvania, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειες τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθεροι, χωρίς να τους ενοχλεί η ανθρώπινη παρουσία.

Με αφορμή μια ειδική περίσταση, ο Δράκουλας έχει καλέσει για το σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και την νύφη του, την Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων και πολλούς άλλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 118α γενέθλια της κόρης του Mavis. Για τον Δράκουλα, η φιλοξενία όλων αυτών των θρυλικών τεράτων κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι. Το ιδανικό σκηνικό όμως κινδυνεύει να καταρρεύσει από την παρουσία ενός κοινού θνητού που ανακαλύπτει τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Mavis.

22:50 BRAVEHEART – STAR

Περιπέτεια εποχής, αμερικανικής παραγωγής 1995
Παίζουν:
Μελ Γκίμπσον, Κάθριν ΜακΚόρμακ, Σοφί Μαρσώ
Σκηνοθεσία: Μελ Γκίμπσον

Η επική δημιουργία που φέρει τη σκηνοθετική και υποκριτική υπογραφή του Μελ Γκίμπσον, αφηγείται την ιστορία του θρυλικού Σκοτσέζου ήρωα Γ. Γουάλας. Η ταινία διεκδίκησε 10 Όσκαρ και κέρδισε τα πέντε από αυτά.
Σκοτία, τέλη του 13ου αιώνα, εποχή αιματηρών συγκρούσεων ανάμεσα σε ντόπιους και Αγγλους. Μικρό παιδί ακόμα, ο Γουίλιαμ Γουάλας έχει δει τον πατέρα και τον αδελφό του να σκοτώνονται στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας τους από τον αγγλικό ζυγό. Τα χρόνια περνούν και ο Γουίλιαμ βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο της γλυκιάς Μάρον, όμως τον περιμένει ένα ακόμη σκληρό χτύπημα: Αγγλοι στρατιώτες βιάζουν και δολοφονούν την αγαπημένη του. Τότε ο φιλήσυχος νεαρός αγρότης μετατρέπεται σε έναν σκληροτράχηλο, διψασμένο για εκδίκηση άντρα, αποφασισμένο να πολεμήσει μέχρις εσχάτων για το ύψιστο ανθρώπινο ιδανικό: την ελευθερία.
Ο Γουίλιαμ Γουάλας τίθεται επικεφαλής των επαναστατών και ξεκινάει μια άγρια εκστρατεία εναντίον των δυνάμεων του αδίστακτου Βρετανού μονάρχη Εδουάρδου Α, ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί βασιλιάς της υποδουλωμένης Σκοτίας…

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της TV εδώ

entertainment.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024