Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συσκέψεις αγροτών, προς αποκλιμάκωση οι κινητοποιήσεις

Συσκέψεις αγροτών, προς αποκλιμάκωση οι κινητοποιήσεις

Συσκέψεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αλλά και από άλλα μπλόκα της Θεσσαλίας. Στις συσκέψεις θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την πορεία των κινητοποιήσεων, η οποία φαίνεται πως κινείται σε φάση αποκλιμάκωσης και αλλαγής των μορφών διεκδίκησης, ενώ αναμένεται να υπάρχει κάλεσμα για συμμετοχή των αγροτών στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ που διοργανώνονται την επόμενη εβδομάδα.

Συσκέψεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αλλά και από άλλα μπλόκα της Θεσσαλίας.

Στις συσκέψεις θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την πορεία των κινητοποιήσεων, η οποία φαίνεται πως κινείται σε φάση αποκλιμάκωσης και αλλαγής των μορφών διεκδίκησης, ενώ αναμένεται να υπάρχει κάλεσμα για συμμετοχή των αγροτών στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ που διοργανώνονται την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, θα γίνει απολογισμός από την συνάντηση που είχαν οι αγρότες με τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά και από το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, οι αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας, αποφάσισαν την Τετάρτη την αποχώρηση των τρακτέρ για αύριο Παρασκευή από το μπλόκο που είναι στημένο στην Εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024