Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Stranger Things

Τι γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Stranger Things

...

Αγγελική Στελλάκη

Τις πρώτες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του Stranger Things έφερε πρόσφατα στη δημοσιότητα το Entertainment Weekly, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του teaser trailer της σειράς.

Η δεύτερη σεζόν λαμβάνει χώρα έναν χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν και συγκεκριμένα στη διάρκεια του Χάλογουιν (γι’ αυτό στο teaser trailer τα παιδιά είναι ντυμένα Ghostbusters). Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο Netflix την περίοδο του Χάλογουιν (31 Οκτωβρίου).

Τα νέα επεισόδια θα εξερευνήσουν τις συνέπειες που είχε το ταξίδι του Γουίλ Μπάιερ στο Upside Down. Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που είδαμε τον Γουίλ έβγαζε από το στόμα του ένα αηδιαστικό πλάσμα που έμοιαζε με σαλιγκάρι.

«Μοιάζει να βλέπει εικόνες από το Upside Down – το ερώτημα είναι εάν αυτές είναι πραγματικές ή όχι» λέει ο Ματ Ντάφερ, ένας εκ των δημιουργών της σειράς. «Μοιάζει σαν να έχει κάποιου είδους μετα-τραυματική διαταραχή» τονίζει.

Η μητέρα του Γουίλ, Τζόις (Ουινόνα Ράιντερ) θα έρθει κοντά σε έναν πρώην συμμαθητή της, τον Μπομπ (τον ερμηνεύει ο Σον Όστιν), ενώ ο Χόπερ (Ντέιβιντ Χάρμπουρ) θα προσπαθήσει να κρατήσει μυστικά τα γεγονότα του προηγούμενου χρόνου προκειμένου να προστατεύσει την Τζόις και τα παιδιά.

Η Νάνσι και ο Μάικ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την απώλεια των κοντινών τους προσώπων, της Μπαρμπ και της Ιλέβεν (αν και η τελευταία -όπως φαίνεται και από το teaser trailer- θα κάνει σίγουρα την εμφάνισή της στη δεύτερη σεζόν).

Δύο νέοι χαρακτήρες, ένα αγόρι και ένα κορίτσι (ο Μπίλι και η Μαξ) θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία, με τον χαρακτήρα του Μπίλι να είναι πιο σκοτεινός.

«Ο Στίβεν Κινγκ έχει πραγματικά σπουδαίους ανθρώπινους χαρακτήρες» είπε ο Ντάφερ, αναφερόμενος στον συγγραφέα, ο οποίος έχει αποτελέσει μεγάλη πηγή έμπνευσης για τη σειρά. «Το κακό στον πραγματικό κόσμο είναι συχνά το ίδιο κακό ή και χειρότερο από το υπερφυσικό κακό, επομένως θέλαμε να παρουσιάσουμε έναν χαρακτήρα σαν αυτόν» τόνισε ο Ντάφερ.

Οι αδελφοί Ντάφερ αποκάλυψαν, επίσης, ότι βλέπουν τη σειρά να διαρκεί τέσσερις ή πέντε σεζόν, ωστόσο όπως σημείωσε ο Ρος Ντάφερ «τα πάντα αλλάζουν όσο προχωράμε, οπότε θα δούμε».

«Θέλω να έχει ένα πολύ συγκεκριμένο φινάλε» συμπλήρωσε ο Ματ Ντάφερ. «Δεν θέλω να είναι ένα από εκείνα τα σόου που χάνει ενέργεια επειδή χάνεται το ενδιαφέρον. Θέλεις να τελειώσει όταν βρίσκεται στην κορυφή» σημειώνει ο δημιουργός της σειράς.

«Ελπίζουμε ότι όταν φτάσει το τέλος της δεύτερης σεζόν θα αισθάνεστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι και θα θέλετε περισσότερο, αλλά την ίδια στιγμή θα αισθάνεστε ότι υπήρχε μία ολοκλήρωση. Έχουμε, όμως, θέσει τις βάσεις και για επόμενες σεζόν» είπε το δίδυμο.

Εκτός από την αναφορά στο Ghostbusters, η σειρά περιείχε και άλλες αναφορές στα ’80s, από τις διαφημίσεις στην αρχή του trailer μέχρι το κλείσιμο του ματιού στο Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024