Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Audi A7 Sportback 2019: Στην εποχή της σχεδιαστικής τόλμης

Audi A7 Sportback 2019: Στην εποχή της σχεδιαστικής τόλμης

Το νέο A7 Sportback θα ακολουθήσει την αισθητική των concept Prologue, προβάλλοντας ένα πιο ελκυστικό όσο και χρηστικό χαρακτήρα με την premium τεχνολογική σφραγίδα του μέλλοντος της Audi όπως αυτή θα αποτυπωθεί στο επικείμενο Α8.

Η γερμανική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει την άφιξη της νέας γενιάς της ναυαρχίδας της μέσα στο 2017. Όπως επίσης έχει γίνει γνωστό, το νέο A8 θα εισαγάγει ένα νέο σχεδιαστικό κώδικα στο λεξιλόγιο της Audi με δεδομένη και την παρουσία του νέου επικεφαλής σχεδιασμού, Mark Lichte.

Ως δείγμα γραφής τόσο του νέου Α8 όσο και του Α6 που θα ακολουθήσει στην συνέχεια αλλά και του Α7 Sportback που θα είναι τρίτο στη χρονολογική σειρά, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Audi έχει υπογράψει μια σειρά πρωτοτύπων με την ονομασία Prologue.

Με το Prologue ως σχεδιαστική πυξίδα, το νέο Α7 Sportback το οποίο έχει ήδη δώσει το στίγμα του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο από τα πεδία δοκιμών προδίδοντας την αισθητική του συνάφεια με το παραπάνω concept car, αναμένεται να διεκδικήσει τον τίτλο ενός από των πλέον γοητευτικών και αισθητικά ελκυστικών μοντέλων της κορυφής της πυραμίδας της Audi.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης, το νέο Α7 Sportback θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική MLB Evo που εισήγαγε το νέο Q7, στοιχείο που αναμένεται να περιορίσει σημαντικά το βάρος του, προσφέροντας οφέλη σε επίπεδο επιδόσεων, ευελιξίας αλλά και αποδοτικότητας.

Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσει μια γενναία δόση τεχνολογίας από το νέο Α8 το οποίο όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα προσφέρει σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, ενώ την εικόνα θα συμπληρώσουν μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές σε κάθε επίπεδο οι οποίες θα αναλάβουν να αποτυπώσουν το premium μέλλον είτε αυτές άπτονται της δυνατότητας διαισθητικού χειρισμού όπως για παράδειγμα ένα σύστημα αναγνώρισης νευμάτων είτε της άνεσης με ένα εξίσου σοφιστικέ σύστημα ανάρτησης το οποίο θα «διαβάζει» το οδόστρωμα.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024