Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
DS7 2017: Η γαλλική SUV αντεπίθεση

DS7 2017: Η γαλλική SUV αντεπίθεση

Οι Γάλλοι ετοιμάζουν την είσοδο τους στην κατηγορία των μεσαίων SUV με την σχεδιαστική και εξοπλιστική εκκεντρικότητα που τους εξασφαλίζουν τα διακριτικά DS, συνεπικουρούμενα και από πολλούς τεχνολογικούς νεολογισμούς.

Η γαλλική φίρμα προετοιμάζεται να επιτεθεί στα μεσαία SUV στοχεύοντας μάλιστα στο premium χώρο με την συνδρομή των διακριτικών DS και όσων αυτή υπόσχεται σε σχεδιαστικό και εξοπλιστικό επίπεδο, με μια νέα αντίστοιχη πρόταση η οποία, αν και το προς το παρόν πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης, πολύ σύντομα -τον προσεχή Μάρτιο- θα δώσει το στίγμα της, ως έκδοση παραγωγής, από την προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Σε επίπεδο αισθητικής, το νέο SUV αναμένεται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Wild Rubis Concept το οποίο είχε παρουσιαστεί το 2013 στην έκθεση της Σαγκάης, επενδύοντας σε ένα αιχμηρό και αθλητικό σχεδιαστικό προφίλ, αντάξιο των συνήθων ηχηρών «εικαστικών» τακτικών της DS ως φίρμας συν το γεγονός ότι θα πρόκειται για το κορυφαίο SUV της.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης, το σίγουρο είναι ότι το νέο SUV θα έχει ως αφετηρία την πλατφόρμα EMP2 και θα φροντίσει να παράσχει γενναιόδωρη ευρυχωρία ανάλογη της τάξης όπου θα ανήκει.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά του σύνολα το DS 7 όπως αναμένεται να ονομάζεται θα εντάξει στο παλμαρέ του ένα νέο diesel μοτέρ 1,5 λίτρου το οποίο σταδιακά θα αντικαταστήσει τα μοτέρ 1,4 και 1,6 λίτρων του ομίλου PSA και το οποίο θα διατεθεί σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος έως 130 ίππους.

Στην περίπτωση του DS7, ο ίδιος κινητήρας αναμένεται να αποτελέσει σε δεύτερο χρόνο και το επίκεντρο ενός plug-in υβριδικού συνόλου. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες το γαλλικό SUV θα εντάξει στη λίστα εξοπλισμού του και ένα νέο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το DS7 θα συμπεριλάβει στο τεχνολογικό του παλμαρέ και κάποιου είδους τεχνητή νοημοσύνη προσφέροντας τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024