Aγρότες απέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης
Αγρότες του μπλόκου της Μελούνας απέκλεισαν το βράδυ της Παρασκευής την εθνική οδό Λάρισας Κοζάνης. Οι αγρότες στο σημείο υλοποιούν την απόφαση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και καλούν τους αγρότες για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη.
Αγρότες του μπλόκου της Μελούνας απέκλεισαν το βράδυ της Παρασκευής την εθνική οδό Λάρισας Κοζάνης.
Οι αγρότες στο σημείο υλοποιούν την απόφαση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και καλούν τους αγρότες για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη 14/2.
Κλειστή επ’ αόριστον παραμένει από τα αγροτικά μπλόκα η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα, στον κόμβο της Νίκαιας και στον κόμβο του Πλατύκαμπου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).