Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο μοντέλο φορητού ηχείου PH1 για την παραγωγή ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις, με ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό και μπαταρία διάρκειας πέντε ωρών.

Η παραγωγή ήχου σε 360 μοίρες και η σχεδίαση του LG PH1 επιτρέπει στον χρήστη να κινείται ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεται αλλοίωση του ήχου. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό ο ήχος «ακολουθεί» ακέραιος τον χρήστη είτε βρίσκεται μπροστά είτε πίσω από το ηχείο, εξηγεί η κατασκευάστρια εταιρεία.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, οι διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού LED που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο ανάλογα με την περίσταση: με 3 λειτουργίες φωτισμού LED, οι ακροατές μπορούν να επιλέξουν ένα σταθερό χρώμα, μια απαλή αύρα φωτός ή φως φως που αναβοσβήνει σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής που ακούγεται.

Τέλος, στο LG PH1 υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου με το ηχείο. Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης, ο χρήστης μπορεί να διακόψει προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσει συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου και όταν η κλήση τελειώσει, η μουσική συνεχίζει κανονικά όπως πριν.

Επίσης, μέσω Bluetooth είναι εφικτή η συνεχής ροή μουσικής ασύρματα από κινητές συσκευές. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου υποστηρίζει πέντε ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

Το PH1 φορητό ηχείο της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

tech.in.gr