Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Η αβεβαιότητα θα τελειώσει

Τσίπρας: Η αβεβαιότητα θα τελειώσει

«Η αβεβαιότητα θα τελειώσει» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, βγαίνοντας τη Δευτέρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Είχε προηγηθεί σύσκεψη με συνεργάτες του. Η αξιολόγηση θα κλείσει στις 20 Φεβρουαρίου, δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

«Η αβεβαιότητα θα τελειώσει» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, βγαίνοντας τη Δευτέρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Είχε προηγηθεί σύσκεψη με συνεργάτες του.

Νωρίτερα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real εξέφρασε αισιοδοξία ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι στις 20 Φεβρουαρίου αυτό το πράγμα θα κλείσει και θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την χώρα» ανέφερε και συμπλήρωσε πως «όλες οι πλευρές έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν ευνοεί κανένα» να έχουμε συνέχιση των διαπραγματεύσεων μέχρι το καλοκαίρι.

Ερωτηθείς κατά πόσο η κυβέρνηση θεωρεί ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει, με το ΔΝΤ να παραμένει σε ρόλο τεχνικού συμβούλου, ο κ. Παππάς απάντησε: «Ακριβώς. Και θεωρώ ότι ακόμα και σε κύκλους πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας αυτό έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024