Νεκρός από το υπηρεσιακό όπλο του 40χρονος λοχίας ΕΠΟΠ στο Κιλκίς
Θανάσιμα τραυματίστηκε με το υπηρεσιακό όπλο του, στις 05:40 της Δευτέρας, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, 40χρονος επαγγελματίας οπλίτης-λοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε μονάδα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Θανάσιμα τραυματίστηκε με το υπηρεσιακό όπλο του, στις 05:40 της Δευτέρας, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, 40χρονος επαγγελματίας οπλίτης-λοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε μονάδα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Σύμφωνα με το ΓΕΣ, οι συνθήκες θανάτου και τα αίτια της ενέργειας του υπαξιωματικού (X.E.) διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές υπηρεσίες.
Παράλληλα, το ΓΕΣ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 40χρονου λοχία ΕΠΟΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Ανδρουλάκης: Πολιτική προτεραιότητα το ΕΣΥ – Θέση του ΠΑΣΟΚ η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Αιγαίου
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Όλυμπος: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή χωρίς τις αισθήσεις του
- ΕΝΦΙΑ: Αλλαγές στον υπολογισμό του φόρου ακινήτων – Τι ισχύει από το 2027
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442