Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες φωνές για Grexit στο εσωτερικό του κόμματος της Μέρκελ

Νέες φωνές για Grexit στο εσωτερικό του κόμματος της Μέρκελ

Άρθρο με τίτλο «Η ελληνική κρίση επέστρεψε» δημοσιεύει η εφημερίδα «Rheinischen Post», όπου γίνεται ευρεία αναφορά στα όσα γίνονται και εντός του γερμανικού συνασπισμού σε σχέση με την Ελλάδα.

Άρθρο με τίτλο «Η ελληνική κρίση επέστρεψε» δημοσιεύει η εφημερίδα «Rheinischen Post», όπου γίνεται ευρεία αναφορά στα όσα γίνονται και εντός του γερμανικού συνασπισμού σε σχέση με την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα την πρόσφατη επιστολή του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ προς την Μέρκελ για το ελληνικό ζήτημα.

Στο άρθρο φιλοξενείται η άποψη του Κρίστιαν φον Στέτεν, επικεφαλής της επιτροπής μεσαίων επιχειρήσεων (ΡΚΜ) της κοινοβουλευτικής ομάδας CDU/CSU.

Παρά τις εκλογές στη Γερμανία «δεν πρέπει να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των πολιτών, αλλά πρέπει ανοικτά και ειλικρινά να θέσουμε το ελληνικό πρόβλημα και να συνοδεύσουμε την Ελλάδα προς την έξοδο (από την Ευρωζώνη) με έναν τρόπο φιλικό» δηλώνει.

Ο ίδιος λέει ότι «η ελληνική κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να εφαρμόσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να καταβάλει το χρέος της ούτε και τους συμφωνηθέντες στην αρχή τόκους. Για αυτό και η έξοδος από το ευρώ είναι η καλύτερη λύση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024