
Έκτακτη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου
Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι σήμερα, Παρασκευή, θα διεξαχθεί στα γραφεία της έκτακτη σύσκεψη για την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου.
Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι σήμερα, Παρασκευή, θα διεξαχθεί στα γραφεία της έκτακτη σύσκεψη για την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου.
Ενδεχομένως, μετά το πέρας της θα ανακοινωθεί και το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού Superfoods και του Άρη με τη Λάρισα και το ΟΑΚΑ να είναι οι δύο πιθανές έδρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία θα δώσουν το «παρών» εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, της αστυνομίας, των δύο φιναλίστ, του Άρη και του Παναθηναϊκού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]
- Νίκολιτς: «Νιώθω ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει τελειώσει με την Παρτιζάν»
- Από το 1990 στο 2026 ένας… ημιτελικός δρόμος (vid)
- Πρωταθλήτρια Βελγίου η Κλαμπ Μπριζ, με γκολ και ασίστ του Τζόλη! (vid+pic)



