Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στη μεγάλη οθόνη η ερωτική σχέση του Τζον Λένον με τη Γιόκο Όνο

Στη μεγάλη οθόνη η ερωτική σχέση του Τζον Λένον με τη Γιόκο Όνο

Στη θρυλική σχέση του Τζόν Λένον και της μούσας του, Γιόνο Ονο, καθώς και στον ακτιβισμό τους κατά του πολέμου θα επικεντρωθεί ταινία που αναμένεται να γυριστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Hollywood Reporter, παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Γιόκο Ονο και οι Μάικλ ντε Λούκα, Τζος Μπράτμαν και […]

Στη θρυλική σχέση του Τζόν Λένον και της μούσας του, Γιόνο Ονο, καθώς και στον ακτιβισμό τους κατά του πολέμου θα επικεντρωθεί ταινία που αναμένεται να γυριστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Hollywood Reporter, παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Γιόκο Ονο και οι Μάικλ ντε Λούκα, Τζος Μπράτμαν και Άντονι Μακάρτεν. Ο τελευταίος θα γράψει και το σενάριο.

Όπως δήλωσε ο Ντε Λούκα, παραγωγός βραβευμένων ταινιών όπως Captain Phillips, Moneyball και The Social Network, η ταινία θα εστιάζει στην «ωριμότητα και σε αντίστοιχα θέματα αγάπης, θάρρους και ακτιβισμού στις ΗΠΑ, με την πρόθεση να εμπνεύσει τη σημερινή νεολαία να αντιτάσσεται και να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα του κόσμου που θέλει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024