Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Λάρισας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Λάρισας

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα αγροτικά μπλόκα στο νομό Λάρισας, όπου τα τρακτέρ βρίσκονται στους δρόμους εδώ και μια εβδομάδα. Οι αγρότες του μπλόκου σχεδιάζουν νέες μορφές κινητοποιήσεων με αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Λάρισας αύριο Παρασκευή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα αγροτικά μπλόκα στο νομό Λάρισας, όπου τα τρακτέρ βρίσκονται στους δρόμους εδώ και μια εβδομάδα.

Το κεντρικό μπλόκο παραμένει στον κόμβο της Νίκαιας, με τρακτέρ και αγρότες από Λάρισα – Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Στο σημείο οι αγρότες προχωρούν καθημερινά σε κλείσιμο και των δύο ρευμάτων της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης από 16:00 έως 18:00, ενώ επ’ αόριστον και όσο διαρκούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις παραμένει κλειστό το ρεύμα προς την Αθήνα.

Οι αγρότες του μπλόκου σχεδιάζουν νέες μορφές κινητοποιήσεων με αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Λάρισας αύριο Παρασκευή.

Στα πλαίσια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του μπλόκου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων, πως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια, ώστε να υπάρξει συντονισμός της δράσης των αγροτών.

Εκτός όμως από το μπλόκο της Νίκαιας, οι αγρότες του νομού έχουν «στρατοπεδεύσει» και σε άλλα σημεία, όπως στο Δαμάσι και στο Γερακάρι, δημιουργώντας περιφερειακά μπλόκα.

Επίσης, αγροτικό μπλόκο, παραμένει στο κόμβο Αργυροπουλίου με τους αγρότες να υλοποιούν τις αποφάσεις τους και να προχωρούν σε τρίωρο πλέον καθημερινό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, από 18:00 έως και 21:00.

Ένα νέο μπλόκο έχει στηθεί στην περιοχή της Λάρισας και συγκεκριμένα στο κόμβο της Ραχούλας, όπου οι αγρότες απέκλεισαν σήμερα Πέμπτη την Ε.Ο Λάρισας – Τρικάλων από τις 15:00 μέχρι τις 17:00.

Επίσης οι αγρότες των Φαρσάλων που έχουν βγάλει και αυτοί τα τρακτέρ τους στο δρόμο, προχώρησαν σήμερα για πρώτη φορά σε δίωρο αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Τρακτέρ επίσης, βρίσκονται στους κόμβους του Πλατυκάμπου και της Γυρτώνης.

Οι αγρότες που συντονίζονταν σε αυτά τα δύο σημεία βρίσκονται σε διαδικασία συσκέψεων, ώστε να αποφασίσουν εάν τελικά θα συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις τους στο κόμβο της Γυρτώνης, με προοπτική να στήσουν κεντρικό μπλόκο στα Τέμπη, ή όχι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024