Στεφάνι στη μνήμη των νεκρων από τον Καμμένο στα Ίμια
Η απάντηση στην πλεύση της τουρκικής πυραυλακάτου με την τουρκική ηγεσία κοντά στα Ίμια ήλθε το πρωί της Τετάρτης από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος πέταξε με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πάνω από τα Ίμιακαι έριξε στεφάνι προς τιμήν των τριών αξιωματικών που σκοτώθηκαν στην κρίση το 1996. Η Αγκυρα ανταπάντησε με νέες προκλητικές δηλώσεις.
Η απάντηση στην πλεύση της τουρκικής πυραυλακάτου με την τουρκική ηγεσία κοντά στα Ιμια, ήλθε το πρωί της Τετάρτης από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, πέταξε με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πάνω από την βραχονησίδα Ίμια και έριξε στεφάνι προς τιμήν των τριών αξιωματικών που σκοτώθηκαν στην κρίση, το 1996.
Αμέσως μετά την αποχώρηση του υπουργού σημειώθηκε μπαράζ υπερπτήσεων από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.
Την ίδια ώρα «σηκώθηκαν» και ελληνικά μαχητικά προκειμένου να τα αναχαιτίσουν.
Η απάντηση της Αγκυρας
Νέες προκλητικές δηλώσεις έρχονται από την Τουρκία στο ζήτημα των Ιμίων, λίγη ώρα αφότου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προχώρησε σε ρίψη στεφάνου στο σημείο με ελικόπτερο και τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον εναέριο χώρο.
«Δεν αφήσουμε την Ελλάδα να ανοίξει νέους χώρους» στο Αιγαίο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Βεϊσί Καϊνάκ, προσθέτοντας πως «δυστυχώς η Ελλάδα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις βραχονησίδες» και τονίζοντας πως οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας «δεν θα το επιτρέψουν».
«Οι βραχονησίδες “Καρντάκ” (σσ όπως οι Τούρκοι αποκαλούν τα Ίμια) και παρόμοιες βραχονησίδες, επιχειρείται να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από την Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση της Τουρκίας δεν θα επιτρέψει ποτέ στην Ελλάδα να δημιουργήσει νέους χώρους γύρω τους», ήταν η δήλωση του Καϊνάκ σε ημερίδα του πρακτορείου Anadolu.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα