Επιβλητική εμφάνιση για την Παρί Σεν Ζερμέν που συνέτριψε 4-1 εκτός έδρας τη Μπορντό και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup Γαλλίας. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ντι Μαρία (19΄,81΄) και Καβάνι (60΄,74΄), με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ στο 19΄ με εκπληκτικό φάουλ. Ισοφάρισε προσωρινά ο Ρολάν στο 30΄. Στον τελικό η Παρί θα αντιμετωπίσει τη Μονακό η τη Νανσί που τίθενται αντιμέτωπες αύριο στον έτερο ημιτελικό.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.