Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδίστακτος κλέφτης σήκωσε το τραμ (ολόκληρο) και έφυγε

Αδίστακτος κλέφτης σήκωσε το τραμ (ολόκληρο) και έφυγε

Μπορεί να ήθελε να πρωτοτυπήσει, μπορεί να ήθελε να φέρει συγκοινωνιακό χάος, μπορεί απλά να ήθελε να πάει μία βόλτα -όποιο και να ήταν το κίνητρό του, ένας 36χρονος στη Βιέννη έκλεψε ένα... τραμ κάτω από τη μύτη του οδηγού και εξαφανίστηκε, έστω και για το λίγο που τα κατάφερε.

Μπορεί να ήθελε να πρωτοτυπήσει, μπορεί να ήθελε να φέρει συγκοινωνιακό χάος, μπορεί απλά να ήθελε να πάει μία βόλτα -όποιο και να ήταν το κίνητρό του, ένας 36χρονος στη Βιέννη έκλεψε ένα… τραμ κάτω από τη μύτη του οδηγού και εξαφανίστηκε, έστω και για το λίγο που τα κατάφερε.

Ο 36χρονος, ο οποίος όπως στη συνέχεια διαπιστώθηκε από την Αστυνομία είχε παλιότερα δουλέψει ως οδηγός τραμ, είχε βάλει στο στόχαστρο τη γραμμή 60 της αυστριακής πρωτεύουσας.

Καραδοκούσε για μία ευκαιρία και, όπως ανέφερε στην αυστριακή τηλεόραση ORF εκπρόσωπος της εταιρείας δημοτικών συγκοινωνιών, την βρήκε όταν ο οδηγός ενός τραμ που εξυπηρετούσε τη γραμμή πήγε τουαλέτα.

Επιστρέφοντας από το ολιγόλεπτο διάλειμμα, ο οδηγός χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβει ότι το τραμ που είχε αφήσει «κάπου εκεί» είχε κλαπεί. Ενδιάμεσα, ο 36χρονος είχε αρχίσει τη βόλτα και είχε ήδη περάσει την πρώτη στάση και πλησίαζε τη δεύτερη.

Οι οδοί διαφυγής του ήταν, εκ των πραγμάτων, πολύ περιορισμένες. Ο οδηγός σήμανε συναγερμό και τελικά οι επόπτες έριξαν το ρεύμα στις γραμμές ώστε το κλεμμένο τραμ να ακινητοποιηθεί.

Όλο το περιστατικό δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά. Το πώς κατάφερε ο 36χρονος να βάλει μπροστά το τραμ (ο οδηγός είχε πάρει μαζί του το κλειδί) είναι άγνωστο. Σε βάρος του απαγγέλθηκε η κατηγορία της κλοπής οχήματος δημόσιας χρήσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024