Στα προημιτελικά του Australia Open η Σερένα Γουίλιαμς
H Σερένα Γουίλιαμς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μπάρμπορα Στρίκοβα και πανηγύρισε την 78η νίκη της στο Australian Open. Η 35χρονη Αμερικανίδα, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε την αντίπαλο της με 7-5 και 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά.
H Σερένα Γουίλιαμς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μπάρμπορα Στρίκοβα και πανηγύρισε την 78η νίκη της στο Australian Open. Η 35χρονη Αμερικανίδα, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε την αντίπαλο της με 7-5 και 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά.
Η Γουίλιαμς, έξι φορές πρωταθλήτρια στο Australian Open, έφτασε τις 78 νίκες στο τουρνουά της Μελβούρνης, καθώς και τις 313 νίκες συνολικά σε Grand Slam διοργανώσεις (313-43). Η κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Γιοχάνα Κόντα.
Εγραψε ιστορία ο Γκοφέν
O Νταβίντ Γκοφέν κέρδισε τον Ντομινίκ Τιέμ για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους προημιτελικούς του Australian Open. Είναι η πρώτη φορά που ο Βέλγος τενίστας θα είναι στα προημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης.
Ο Γκοφέν κέρδισε τον Αυστριακό αντίπαλο του με 5-7, 7-6 (4), 6-2, 6-2, εξασφάλισε την πρώτη του παρουσία στα προημιτελικά της Μελβούρνης, ενώ αυτή τη νίκη τον φέρνει αρκετά κοντά στην πρώτη του είσοδο στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ο Γκοφέν θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε παίξει και στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Εκεί θα βρει μπροστά του τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (15ος στον κόσμο), ο οποίος απέκλεισε τον Ουζμπέκο, Ντένις Ιστόμιν.
Πέρασε στα προημιτελικά και ο Ράονιτς
O Μίλος Ράονιτς κέρδισε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους προημιτελικούς του Australian Open. Είναι η τρίτη φορά που ο Καναδός πρωταθλητής, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι στα προημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης.
Ο Ράονιτς κέρδισε δύσκολα τον Ισπανό αντίπαλο του με 7-6 (6), 3-6, 6-4 και 6-1. Στα προημιτελικά θα βρει μπροστά του τον Ισπανό σταρ, Ράφα Ναδάλ ή τον Γάλλο, Γκαέλ Μονφίλς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442