
Υπ.Δικαιοσύνης: Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το Πέραμα
Δικογραφία για τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στην υπόθεση εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής στο σχολείο στο Πέραμα έχει ήδη σχηματιστεί, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας τη μετάδοση «ανακριβών» πληροφοριών περί «μη αυτεπάγγελτης επέμβασης των κρατικών αρχών».
Δικογραφία για τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στην υπόθεση εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής στο σχολείο στο Πέραμα έχει ήδη σχηματιστεί, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας τη μετάδοση «ανακριβών» πληροφοριών περί «μη αυτεπάγγελτης επέμβασης των κρατικών αρχών».
Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, «το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο να μεταδίδονται ανεύθυνα, αβάσιμες και ανακριβείς πληροφορίες. Πιο πρόσφατο κρούσμα τα δημοσιεύματα περί μη αυτεπάγγελτης επέμβασης των κρατικών αρχών στην υπόθεση της εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής σε σχολείο στο Πέραμα».
Διαβεβαιώνουν μάλιστα ότι «τα όργανα του κράτους, οι αστυνομικές Αρχές και οι εισαγγελικές Αρχές, έπραξαν το καθήκον τους. Ήδη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται άμεσα στον εισαγγελέα για καταλογισμό ποινικών ευθυνών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση του Μελιδοχωρίου
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)
- Μουντιάλ 2026: Τομ Κρουζ, Μαντόνα και IShowSpeed σφυρίζουν λήξη στο Super Bowl της FIFA
- Live: Η Παιδεία Αλλάζει (σ)την Ελλάδα: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442