
Ομολόγησε ο 15χρονος τη δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή
Ομολόγησε ο 15χρονος που προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του εξάχρονου αγοριού που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής, στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού της Κομοτηνής.
Ομολόγησε ο 15χρονος που προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του εξάχρονου αγοριού που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής, στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού της Κομοτηνής.
Ο 15χρονος που είναι επίσης Ρομά και κωφάλαλος, όπως και το θύμα, συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν το κίνητρο του δράστη.
Το σώμα του 6χρονου δεν φέρει εμφανή τραύματα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του εξάχρονου να προήλθε από ασφυξία.
Ο 6χρονος αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τον πατέρα του.
Ο φερόμενος ως δράστης είχε κρύψει το παιδί στην αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια φανταστική πρόταση για μετακίνηση Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ και μια επίσημη διάψευση
- Εθνική Γερμανίας: Μπορεί ο Ντένιζ Ούνταβ να δώσει λύσεις στην επιθετική αφλογιστία της εθνικής;
- Έμπολα: Η νέα επιδημία θα μπορούσε να γίνει η πιο θανατηφόρα που έχει καταγραφεί ποτέ, λέει φημισμένος γιατρός
- Άρης: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Σπανούλη – Υπέγραψε για τρία χρόνια (pic)
- O Ρούπερτ Έβερετ «σχεδόν κατέστρεψε το σώμα του» για το Χόλιγουντ
- Αλλάζει ο καιρός από την Πέμπτη: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Η πρόγνωση για την Αττική

