Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κρίστοφερ Σάμπα, ο οποίος έλυσε την Παρασκευή κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την «πράσινη» ΠΑΕ.
Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στο «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τη Ντιναμό Μόσχας, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα (στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη), ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν βρίκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»