Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακος από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας «πλήρωσαν» τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του παρκέ μεταξύ των «ερυθρόλευκων» οπαδών και των ΜΑΤ.
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακος από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας «πλήρωσαν» τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του παρκέ μεταξύ των «ερυθρόλευκων» οπαδών και των ΜΑΤ.
Ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα Λευκάδας στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών (4/2).
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.