Ύποπτος φάκελος στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Φάκελος αλληλογραφίας που εστάλη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου εξετάζεται στον «Δημόκριτο», καθώς κατά πληροφορίες περιέχει σκόνη άγνωστης σύστασης. Παρελήφθη από την Πυροσβεστική, που τον παρέδωσε με τη σειρά της στο ερευνητικό κέντρο για εξετάσεις. Για λόγους ασφαλείας, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Φάκελος αλληλογραφίας που εστάλη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου εξετάζεται στον «Δημόκριτο», καθώς κρίθηκε ύποπτος.
Υπεύθυνοι των γραφείων του κυβερνώντος κόμματος ενημέρωσαν στις 11 το πρωί της Παρασκευής την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.
Ο φάκελος, που κατά πληροφορίες περιέχει σκόνη άγνωστης σύστασης, παρελήφθη τελικά από την Πυροσβεστική, που τον παρέδωσε με τη σειρά της στο ερευνητικό κέντρο για εξετάσεις.
Για λόγους ασφαλείας, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού
- Παναγής Παπαληγούρας: Γνώση των πραγματικών προβλημάτων
- Η ΕΕ ποντάρει δισεκατομμύρια σε γιγάντια data center για ΑΙ – Κάποιοι το θεωρούν μάταιο
- Ο Μπολτ πανηγύρισε αλά… Κούνια τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ (vid)
- Νεκρός 47χρονος σε λεωφορείο ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάργα
- Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους επιχειρούν να ναρκοθετήσουν και πάλι την ομαλότητα
- NBA: Break των Τίμπεργουλβς στο Σαν Αντόνιο παρά την ιστορική βραδιά του Γουεμπανιάμα (vids)
- Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα στη γραμμή 2 του Μετρό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442