Ταυτοποιήθηκαν οι γονείς των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν στην Πάτρα
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των γονέων των τριών κοριτσιών -ηλικίας 4 ετών, 18 μηνών και 5 μηνών- που βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα σε δρόμο της Πάτρας.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των γονέων των τριών κοριτσιών -ηλικίας 4 ετών, 18 μηνών και 5 μηνών- που βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα σε δρόμο της Πάτρας.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, πατέρας είναι ένας 27χρονος Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη με το νόμο περί αλλοδαπών και ανακρίνεται για για το πώς βρέθηκαν μόνα παιδιά του.
Μητέρα είναι μία 20χρονη ομοεθνής του, η οποία αναζητείται. Οι δύο είχαν αποκτήσει τα τρία κορίτσια, καθώς και ένα αγοράκι, εκτός γάμου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πατέρας υποστηρίζει ότι η μητέρα εγκατέλειψε το σπίτι της, πιθανώς για κάποιο άλλον άνδρα, και πήγε στην Αθήνα.
Ο 27χρονος, πιθανώς για να την ξανακερδίσει και να την φέρει πίσω στην οικογένεια, άφησε το αγοράκι στους γονείς του στα Λεχαινά και πήγε τα τρία κοριτσάκια στην πεθερά του στην Πάτρα.
Η συνέχεια, για το πώς ακριβώς τα παιδιά βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα τους έξω από το Καραμανδάνειο, ερευνάται.
Ο 27χρονος δηλώνει άγνοια για το πώς τα κορίτσια βρέθηκαν μόνα τους στην Πάτρα. Υποστηρίζει ότι έμαθε για το γεγονός από τα μέσα ενημέρωσης και ότι ήθελε να επικοινωνήσει με την αστυνομία αλλά φοβόταν γιατί βρίσκεται παράνομα στην χώρα.
Η 20χρονη μητέρα των παιδιών αναζητείται, όπως και η πεθερά του 27χρονου.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής