Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανεικός στην Πεσκάρα από τη Γιουβέντους ο Κάστανος

Δανεικός στην Πεσκάρα από τη Γιουβέντους ο Κάστανος

Ο Κύπριος Γρηγόρης Κάστανος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του και ήδη οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ερίζουν για τα δικαιώματα του και στρώνουν εκατομμύρια στα πόδια του για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Η απόκτηση του, όμως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς αποτελεί τη μεγάλη επένδυση της Γιουβέντους για το μέλλον. Μάλιστα, για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον νεαρό σταρ να αναδείξει το ταλέντο του αποφάσισε να τον παραχωρήσει, δανεικό για έξι μήνες, στην Πεσκάρα, ώστε να αποκτήσει εμπειρία από τους αγώνες της Serie A.

Ο Κύπριος, Γρηγόρης Κάστανος, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του και ήδη οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ερίζουν για τα δικαιώματα του και στρώνουν εκατομμύρια στα πόδια του για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Η απόκτηση του, όμως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς αποτελεί τη μεγάλη επένδυση της Γιουβέντους για το μέλλον.

Ο 18χρονος επιτελικός μέσος αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της πρωταθλήτριας Ιταλίας και κάθε φορά που αγωνίζεται, οι σκάουτερ των μεγάλων ομάδων, «στριμώχνονται» στις κερκίδες για να τον παρακολουθήσουν. Τον αποκαλούν «ο Μέσι της Κύπρου» και ήδη το κασέ του έχει εκτοξευτεί στα 20 εκατ. ευρώ!

Η Γιουβέντους για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον νεαρό σταρ να αναδείξει το ταλέντο του αποφάσισε να τον παραχωρήσει, δανεικό για έξι μήνες, στην Πεσκάρα, ώστε να αποκτήσει εμπειρία από τους αγώνες της Serie A. Σημειωτέoν πως οι «μπιανκατζούρι» έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς έπειτα από 19 αγωνιστικές και συγκατοικούν με την Κροτόνε στην τελευταία θέση του καμπιονάτο.

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την εθνική Ανδρών της Κύπρου, αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους το 2014 (από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου) και αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην primavera, όπως αποκαλείται η ομάδα Νέων των συλλόγων στην Ιταλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Gazzetta dello sport» και της «Tuttosport» για τον Κάστανο έχουν δείξει, ήδη, ενδιαφέρον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Εβερτον και η Αρσεναλ, αλλά η Γιουβέντους δεν τον αφήνει από τα μάτια της. Ηδη έχει ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων προκειμένου η «Γηραιά Κυρία» ν’ αυξήσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του, σε μία προσπάθεια να μην χάσει πρόωρα έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ποντάρει πολλά για το μέλλον.

Ο γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1998 επιθετικός μέσος, ο οποίος αποτελεί μέλος των ακαδημιών της Γιουβέντους εδώ και 2.5 χρόνια, έχει χριστεί ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Κύπρου (σε ηλικία 17 ετών και 2 μηνών). Η ομάδα του Τορίνο έχει θέσει την τιμή εκκίνησης στα 20 εκατ. προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024