Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαραντόνα ξύπνησε μνήμες... 1987 στη γιορτινή Νάπολη

Ο Μαραντόνα ξύπνησε μνήμες… 1987 στη γιορτινή Νάπολη

Ο χρόνος είναι έτοιμος να «παγώσει» ξανά στη Νάπολη, καθώς ο «πρίγκιπας» της πόλης επέστρεψε για να τιμήσει με την παρουσία του τη συμπλήρωση 30 ετών από την κατάκτηση του scudetto! Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αποθέωθηκε έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει με τον κόσμο να του προσφέρει εικόνες λατρείας και όχι άδικα. Ο Αργεντινός απόλυτος σταρ όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ήταν εκείνος που την περίοδο 1986/87 οδήγησε τους «παρτενοπέι» στον πρώτο τους τίτλο και οι οπαδοί δεν το ξεχνούν όσα χρόνια και αν περάσουν (βίντεο, φωτογραφίες).

Ο χρόνος είναι έτοιμος να «παγώσει» ξανά στη Νάπολη, καθώς ο «πρίγκιπας» της πόλης επέστρεψε για να τιμήσει με την παρουσία του τη συμπλήρωση 30 ετών από την κατάκτηση του scudetto! Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αποθέωθηκε έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει με τον κόσμο να του προσφέρει εικόνες λατρείας και όχι άδικα.

Ο Αργεντινός απόλυτος σταρ όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ήταν εκείνος που την περίοδο 1986/87 οδήγησε τους «παρτενοπέι» στον πρώτο τους τίτλο και οι οπαδοί δεν το ξεχνούν όσα χρόνια και αν περάσουν.

Το «Hotel Vesuvio», δονήθηκε για τα καλά όταν ο κόσμος άρχισε να τραγουδάει το πιο γνωστό σύνθημα που γράφτηκε ποτέ για τον Ντιεγκίτο: «O mamma mamma mamma, o mamma mamma mamma, sai perchι mi batte il corazon? Ho visto Maradona, ho visto Maradona, eh, mammΰ, innamorato son».

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το ιστορικό ’87

Ο Μαραντόνα στάθηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου και έκανε το σταυρό του εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή, απαντώντας τους: «vi amo» (σ.σ. σας αγαπώ)!

Το βράδυ της Κυριακής θα βρεθεί στο «Σαν Πάολο», εκεί όπου μεγαλούργησε με τα χρώματα της Νάπολι, για το ματς με την Πεσκάρα.

Η πόλη έχει φορέσει κυριολεκτικά τα «καλά» της, ενώ οι εορτασμοί αναμένεται να κορυφωθούν το βράδυ της Δευτέρας, στο θέατρο «Σαν Κάρλο», όπου θα αναβιώσουν στιγμές απόλυτης δόξας για τη Νάπολη.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόλλιας

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024