
Από βδομάδα έρχεται ο Σισοκό για τον Ολυμπιακό
Ο Αλί Σισοκό θα φορέσει οριστικά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο ακραίος αμυντικός της Άστον Βίλα έχει συμφωνήσει να παίξει, δανεικός για έξι μήνες, στην ομάδα του Πειραιά. Ο Σισοκό αναμένεται στην Αθήνα ακόμη τη Δευτέρα ή την Τρίτη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειως έξι μηνών με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Αλί Σισοκό θα φορέσει οριστικά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο ακραίος αμυντικός της Άστον Βίλα έχει συμφωνήσει να παίξει, δανεικός για έξι μήνες, στην ομάδα του Πειραιά.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο 29χρονος Γάλλος αριστερός μπακ συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους», με την αγγλική ομάδα να έχει δώσει και τη δική της συγκατάθεση της για το δανεισμό του.
Ο Σισοκό αναμένεται στην Αθήνα ακόμη τη Δευτέρα ή την Τρίτη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειως έξι μηνών με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Ο πρόεδρος της Βουλής απορρίπτει την εκεχειρία με το Ισραήλ – «Καταδικασμένη να αποτύχει»
- Γαλλία: 4χρονη εντοπίστηκε αφυδατωμένη δίπλα στη σορό της μητέρας της
- Ολυμπιακός: Η συντριπτική παράδοση επί του Παναθηναϊκού και τα τρία «κόκκινα» σερί
- Πόλεμος: Ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Φάμελλος: Η ίδρυση της ΕΛΑΣ, μείζον πολιτικό γεγονός – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την αντιμετωπίζει αντιπαραθετικά
- Σεξ, λιτότητα και βότκα – O ελληνικός μύθος της Ιφιγένειας έγινε ταινία στα ουαλικά




