Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελευταίες παραστάσεις για Μικρούτσικο-Θηβαίο-Πολυχρονίδη: Προσκλήσεις

Τελευταίες παραστάσεις για Μικρούτσικο-Θηβαίο-Πολυχρονίδη: Προσκλήσεις

...

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Η μουσική παράσταση με τον τίτλο «Στη χώρα των θαυμάτων» που έστησε με ιδιαίτερη μαεστρία ο Θάνος Μικρούτσικος και κέρδισε το στοίχημα της προτίμησης του κοινού, συνεχίζεται για τρία ακόμη Σάββατα, 11, 18 και 25 Μαρτίου (τελευταία παράσταση). Μαζί του ο Χρήστος Θηβαίος και η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Στο πρώτο μέρος ο Μικρούτσικος παρουσιάζει την καινούργια του δουλειά, που κυκλοφορεί από την Spider Music, με τίτλο «Στην Ομίχλη των Καιρών» και περιλαμβάνει μια σειρά τραγουδιών σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, Άλκη Αλκαίου, Μάνου Ελευθερίου και Γιάννη Δούκα με βασική ερμηνεύτρια τη Μαριάννα Πολυχρονίδη, για την οποία ο συνθέτης αναφέρει: «Η Μαριάννα έχει πολύ μεγάλες φωνητικές δυνατότητες αλλά με εξέπληξε με την εκφραστικότητά της και με τη δυνατότητά της να ερμηνεύει τραγούδια διαφορετικού ύφους με τις συλλαβές και τις λέξεις να ζουν στο στόμα της».

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση το Σάββατο 18 Μαρτίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17/03 και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δείτε τη συνέντευξη του Θάνου Μικρούτσικου και της Μαριάννας Πολυχρονίδη με αφορμή το νέο δίσκο «Στην Ομίχλη των Καιρών»:

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Σιδερένιο Νησί». Ο τραγουδοποιός εμπνεύστηκε το έργο του από την εξέγερση των μεταλλωρύχων στη Σέριφο το 1916. Αν και τα δύο αυτά έργα εκκινούν από συμβάντα και γεγονότα που απέχουν 100 χρόνια, φαίνεται ότι έχουν την ίδια ρίζα και υπάρχουν οι ίδιες αιτίες που προκάλεσαν τη γένεσή τους. Ο Θάνος Μικρούτσικος θεωρεί ότι το έργο του Θηβαίου συνεχίζει τα μεγάλα έργα των Ελλήνων συνθετών, δημιουργεί μέσα από τη μουσική, τα κείμενα αλλά και την ηχητική ατμόσφαιρα, την αίσθηση ενός σπαρακτικού ντοκουμέντου, που είναι σίγουρο ότι θα αφήσει το στίγμα του στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Χρήστος Θηβαίος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο in.gr, είχε αναφέρει σχετικά με το νέο του δίσκο:

Το δεύτερο μέρος της παράστασης αποτελείται από τραγούδια κοινού αισθήματος, δηλαδή τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από δυο και περισσότερες γενιές.

Τους τρεις καλλιτέχνες πλαισιώσουν οι μουσικοί, Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, Μάξιμος Δράκος στα πλήκτρα, Πέτρος Βαρθακούρης στο μπάσο και στις κιθάρες, Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα κι όπως πάντα ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315 600
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές
13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
Φοιτητές – Άνεργοι, 10 ευρώ
Τραπέζι
65 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
125 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα
ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 20 ευρώ
ΑΜΕΑ: 20% έκπτωση
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024