Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρηση του Αρη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ ότι συναινεί στο σχετικό αίτημά τους. Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σκεπασμένος με χιόνι και πάγο από χθες, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε σήμερα (και αναμένεται να επιδεινωθεί τις βραδινές ώρες) κι έτσι ελήφθη η απόφαση για την αναβολή του ματς, που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρηση του Αρη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ ότι συναινεί στο σχετικό αίτημά τους.
Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σκεπασμένος με χιόνι και πάγο από χθες, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε σήμερα (και αναμένεται να επιδεινωθεί τις βραδινές ώρες) κι έτσι ελήφθη η απόφαση για την αναβολή του ματς, που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας