Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέλειοι Ξένοι» σε...μυστική αποκλειστική προβολή

«Τέλειοι Ξένοι» σε…μυστική αποκλειστική προβολή

Μία προβολή-έκπληξη για λίγους τυχερούς καλεσμένους πραγματοποιεί η ταινία «Τέλειοι Ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη και η Odeon. Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται από το σκηνοθέτη και το καστ της ταινίας, αποκλειστικά για λίγους και εκλεκτούς. Τους Τέλειους Ξένους παρακολούθησαν ως τώρα 150.000 θεατές και η ταινία εξακολουθεί να αγαπιέται από το κινηματογραφόφιλο κοινό, συνεχίζοντας ακάθεκτη την επιτυχημένη […]

Μία προβολή-έκπληξη για λίγους τυχερούς καλεσμένους πραγματοποιεί η ταινία «Τέλειοι Ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη και η Odeon. Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται από το σκηνοθέτη και το καστ της ταινίας, αποκλειστικά για λίγους και εκλεκτούς.

Τους Τέλειους Ξένους παρακολούθησαν ως τώρα 150.000 θεατές και η ταινία εξακολουθεί να αγαπιέται από το κινηματογραφόφιλο κοινό, συνεχίζοντας ακάθεκτη την επιτυχημένη διαδρομή της στη μεγάλη οθόνη.

Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 19.30 στο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 – Ν. Κόσμος), κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστική προβολή την ταινία «Τέλειοι Ξένοι». Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει ένα special event με τους ηθοποιούς της ταινίας και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ρόλο έκπληξη!

Λίγοι θα είναι αυτοί που θα παρευρεθούν σε αυτήν την προβολή, πολλά όμως τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν για μία ακόμη φορά. Είστε έτοιμοι να πέσουν εντελώς οι μάσκες; Εάν επιθυμείτε να δείτε από κοντά την ειδική αυτή προβολή και το event που θα ακολουθήσει, δεν έχετε παρά να στείλετε email στο pressoffice@odeon.gr

entertainment.in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024