
Νέα αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς την Τετάρτη
Απέχουν και πάλι από τους πλειστηριασμούς αύριο, Τετάρτη, οι συμβολαιογράφοι, με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.
Απέχουν και πάλι από τους πλειστηριασμούς αύριο, Τετάρτη, οι συμβολαιογράφοι, με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ, μόνο κατ΄εξαίρεση, «θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».
Οι συμβολαιογράφοι στην ανακοίνωση, αναφέρουν ενδεικτικά, ότι «θα χορηγούνται άδειες για αναγκαστικούς πλειστηριασμούς μεταξύ ιδιωτών, για εκούσιους πλειστηριασμούς, για πλειστηριασμούς με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων, για πλειστηριασμούς ευπαθών προϊόντων τα οποία κινδυνεύουν να καταστραφούν, για πλειστηριασμούς πλοίων, αεροσκαφών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών ή βιοτεχνικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κινητών πραγμάτων καθώς και για πλειστηριασμούς με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, οι οποίοι δεν έχουν αντικείμενο κατοικίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
- Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

