Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: «Ηλίθιοι» όσοι θεωρούν ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι κακό πράγμα

Τραμπ: «Ηλίθιοι» όσοι θεωρούν ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι κακό πράγμα

Τα πυρά του σε όσους θεωρούν ότι οι σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία είναι κακό πράγμα έστρεψε μέσω Twitter ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Μετά τα σχόλια του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, ότι «ο Πούτιν δεν είναι στην ομάδα μας», ο Τραμπ χαρακτήριζε «ηλίθιους» όσους θεωρούν ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι κάτι κακό και πρόσθεσε ότι θα συνεργαστεί με τον ρώσο πρόεδρο για την «επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του κόσμου».

Τα πυρά του σε όσους θεωρούν ότι οι σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία είναι κακό πράγμα έστρεψε μέσω Twitter ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τα σχόλια του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, ότι «ο Πούτιν δεν είναι στην ομάδα μας», ο Τραμπ χαρακτήριζε «ηλίθιους» όσους θεωρούν ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι κάτι κακό και πρόσθεσε ότι θα συνεργαστεί με τον ρώσο πρόεδρο για την «επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του κόσμου».

«Το να έχουμε καλές σχέσεις με τη Ρωσία είναι καλό πράγμα, δεν είναι κακό πράγμα. Μόνο «ηλίθιοι» άνθρωποι ή ανόητοι θεωρούν ότι είναι κακό» είπε.

«Έχουμε αρκετά προβλήματα ήδη στον κόσμο και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε άλλο ένα» σημείωσε ο Τραμπ, προσθέτοντας: «Όταν γίνω πρόεδρος, η Ρωσία θα μας σέβεται πολύ περισσότερο από ό,τι (μας σέβεται) τώρα και οι δύο χώρες θα συνεργαστούν, ίσως, προκειμένου να λύσουν μερικά από τα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα του κόσμου».

Νωρίτερα, ο εκλεγμένος πρόεδρος είχε κατηγορήσει για την κυβερνοεπίθεση στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών τους ίδιους τους Δημοκρατικούς, λέγοντας ότι επέδειξαν «τεράστια αμέλεια».

Έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή για διεξαγωγή «μιας εκστρατείας επιρροής» των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ με στόχο την υπονόμευση της δημοκρατικής διαδικασίας και την δυσφήμιση της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Σε συνέντευξή του στο ABC, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι ανησυχεί για το γεγονός ότι υπάρχουν «Ρεπουμπλικανοί ή «αυθεντίες» ή σχολιαστές σε δίκτυα που φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Βλαντιμίρ Πούτιν παρά στους συμπατριώτες τους, τους Αμερικανούς, επειδή αυτοί οι συμπατριώτες τους Αμερικανοί είναι Δημοκρατικοί».

«Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει» πρόσθεσε. Ερωτηθείς εάν ο κ. Τραμπ είναι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους, ο Ομπάμα αρκέστηκε να απαντήσει: «Πρέπει να θυμίζουμε στους εαυτούς μας ότι είμαστε στην ίδια ομάδα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι στη δική μας ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024