Ο Τζο Μπάιντεν έχει μόνο ένα πράγμα να πει στον Τραμπ: «Grow up»
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν έχει αμφιβολίες: Ο Τραμπ είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά πρέπει να ωριμάσει (αγγλιστί, grow up). Αυτά είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη με αφορμή την κριτική του νέου προέδρου στις Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν έχει αμφιβολίες: Ο Τραμπ είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά πρέπει να ωριμάσει (αγγλιστί, grow up). Αυτά είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη με αφορμή την κριτική του νέου προέδρου στις Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας ο Τραμπ θα ενημερωθεί και επισήμως για τις καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία ευθύνεται για τις κυβερνοεπιθέσεις στο Δημοκρατικό Κόμμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με στόχο να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.
Ο νέος πρόεδρος έχει κατ’ επανάληψη -κυρίως μέσω Twitter- εκφράσει αμφιβολίες για την ανάμειξη της Ρωσίας.
«Η ιδέα ότι ίσως ξέρεις περισσότερα από όσα γνωρίζουν οι Υπηρεσίες Πληροφοριών είναι σαν να υποστηρίζει ότι ξέρεις καλύτερα τη Φυσική από τον καθηγητή σου. Δεν διάβασα το βιβλίο, απλώς γνωρίζω περισσότερα» είπε ο Μπάιντεν.
Χαρακτήρισε μάλιστα απερισκεψία να μην έχει ο πρόεδρος εμπιστοσύνη στις Υπηρεσίες. «Πρέπει να ωριμάσεις Ντόναλντ, να φερθείς σαν ενήλικας. Είσαι πλέον πρόεδρος. Πρέπει να δράσεις. Δείξε τι μπορείς να κάνεις» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από καβγά – Μία σύλληψη
- Γιάννης Ρίτσος: Γραφή τυφλού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442