Ο Γιούνκερ επικεφαλής της αποστολής της ΕΕ στη Γενεύη για το Κυπριακό
Από τον πρόεδρο της Ζαν Κλοντ Γιουνκερ θα εκπροσωπηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπός του, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Από τον πρόεδρο της Ζαν Κλοντ Γιουνκερ θα εκπροσωπηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπός του, Μαργαρίτης Σχοινάς.
«Σήμερα μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζ.Κ.Γιούνκερ, θα ηγηθεί της αποστολής της ΕΕ στη Γενεύη» δήλωσε ο κ. Σχοινάς, σημειώνοντας ότι «όπως αναφέρει το κείμενο των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής, η Κύπρος είναι κράτος μέλος της ΕΕ και η επανενωμένη Κύπρος θα συνεχίσει να είναι κράτος μέλος της ΕΕ, οπότε η εξαιρετική σημασία της συμμετοχής του προέδρου Γιούνκερ είναι προφανής, καθώς αυτός βρισκόταν σε στενή επαφή με τους δύο ηγέτες όλο το τελευταίο διάστημα».
«Θα επανέλθουμε με την πλήρη σύνθεση της αποστολής» κατέληξε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442