Δώστε πάλι αυξήσεις, λέει στους επιχειρηματίες ο Ιάπωνας πρωθυπουργός
Ο Σίνζο Άμπε ζήτησε από τους επιχειρηματίες να υποστηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης της οικονομίας, μέσω της αύξησης των μισθών το 2017, σε συνέχεια της πολιτικής που εφάρμοσαν κατά τις προηγούμενες χρονιές.
Ο Σίνζο Άμπε ζήτησε από τους επιχειρηματίες να υποστηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης της οικονομίας, μέσω της αύξησης των μισθών το 2017, σε συνέχεια της πολιτικής που εφάρμοσαν κατά τις προηγούμενες χρονιές.
«Σας ευχαριστώ για τις μεγάλες αυξήσεις των μισθών κατά την τελευταία τριετία» είπε ο Άμπε στη διάρκεια ομιλίας του για τη νέα χρονιά.
«Θέλω να σας ζητήσω να προχωρήσετε πάλι σε αυξήσεις μισθών, κατά τη νέα χρονιά, με μία αύξηση μισθών που θα είναι μεγάλη, όπως κι αυτή της προηγούμενης χρονιάς.
» Μόνο με αυξήσεις μισθών που θα είναι μεγαλύτερες από τις αυξήσεις των τιμών, θα μπορέσει η Ιαπωνία να νικήσει τον υποπληθωρισμό, συνεχίζοντας μια πορεία δυναμικής οικονομικής ανάπτυξης» τόνισε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κλήρωση FA Cup: Κόντρα στη Γιουνάιτεντ η Μπράιτον – Με Ρέξαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)
- Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση κυνηγά τους αγρότες και καλύπτει την πραγματική εγκληματική οργάνωση
- Η Ferrari στο έτος μηδέν: Η τραγωδία της πρώτης σεζόν του Χάμιλτον
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;

