Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Ρονάλντο και Ράμος η Ρεάλ στο Κύπελλο με τη Σεβίλη

Χωρίς Ρονάλντο και Ράμος η Ρεάλ στο Κύπελλο με τη Σεβίλη

Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης αύριο το βράδυ τη Σεβίλη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας. Παρά τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου ζευγαριού, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον άφησε εκτός αποστολής, ενώ δεν θα ρισκάρει ούτε τη συμμετοχή του Σέρχιο Ράμος, που εδώ και καιρό αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και θα προφυλαχθεί για μερικές ημέρες.

Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης αύριο το βράδυ τη Σεβίλη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας.

Παρά τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου ζευγαριού, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον άφησε εκτός αποστολής, ενώ δεν θα ρισκάρει ούτε τη συμμετοχή του Σέρχιο Ράμος, που εδώ και καιρό αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και θα προφυλαχθεί για μερικές ημέρες.

Ο έμπειρος αμυντικός θα χάσει έτσι κι αλλιώς λόγω τιμωρίας το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τη Γρανάδα και αναμένεται να επανέλθει στις δύο επόμενες και διαδοχικές αναμετρήσεις με τη Σεβίλη (ρεβάνς κυπέλλου και πρωτάθλημα), την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, η Ρεάλ ανακοίνωσε σήμερα πως ο Πέπε αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού στην αριστερή γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα που δεν προσδιορίζεται. Απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι και οι επίσης τραυματίες Γκάρεθ Μπέιλ, Ματέο Κόβατσιτς και Λούκας Βάθκεθ.

Με δεδομένες τις απουσίες στην επιθετική γραμμή, ο Ζιντάν προσανατολίζεται να «γυρίσει» το σύστημα σε 4-4-2, με ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Μπενζεμά και Μοράτα στη «γραμμή κρούσης». Στην άμυνα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και το κεντρικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Βαράν και Νάτσο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024