Ανακρίνεται κατ’ οίκον ο Νετανιάχου για διαφθορά
Στην κατοικία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου έφθασε το απόγευμα της Δευτέρας η αστυνομία για να τον ανακρίνει στο πλαίσιο έρευνας για καταγγελίες διαφθοράς. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει ο,τιδήποτε μεμπτό μιλώντας νωρίτερα ενώπιον βουλευτών του Λικούντ στην Κνεσέτ. «Θέλω να τους πω να περιμένουν πριν γιορτάσουν. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα» είπε απευθυνόμενος προς μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς του αντιπάλους.
Στην κατοικία του Μπενιαμίν Νετανιάχου έφθασε το απόγευμα της Δευτέρας η αστυνομία για να τον ανακρίνει στο πλαίσιο έρευνας για καταγγελίες διαφθοράς.
Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει ο,τιδήποτε μεμπτό μιλώντας νωρίτερα ενώπιον βουλευτών του Λικούντ στην Κνεσέτ. «Θέλω να τους πω να περιμένουν πριν γιορτάσουν. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα» είπε απευθυνόμενος προς μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς του αντιπάλους.
«Σας το είπα και το επαναλαμβάνω: δεν θα υπάρξει τίποτε διότι δεν υπάρχει τίποτε» δήλωσε ο Νετανιάχου κατά την έναρξη συνεδρίασης του κόμματός του, του δεξιού Λικούντ, στην Κνεσέτ.
Ο ίδιος ανήρτησε ένα βίντεο από την έναρξη της συνεδρίασης στη σελίδα του στο Facebook.
«Ακούμε τις πληροφορίες [που κυκλοφορούν] στα μέσα ενημέρωσης. Βλέπουμε την ατμόσφαιρα και το εορταστικό πνεύμα στα τηλεοπτικά στούντιο και τους διαδρόμους της αντιπολίτευσης. Θέλω να τους πω να περιμένουν για να γιορτάσουν. Μην βιάζεστε», συνεχίζει ειρωνικά.
Ισραηλινοί και ξένοι επιχειρηματίες φέρεται ότι προσέφεραν στον Ισραηλινό πρωθυπουργό δώρα αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων δολαρίων, κάτι που θα μπορούσε, εφόσον αποδειχθεί, να οδηγήσει σε απαγγελία σε βάρος του κατηγορίας για «κατάχρηση εμπιστοσύνης», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.
Οι ίδιες πλευρές κάνουν λόγο για μία δεύτερη υπόθεση από την οποία μπορεί να προκύψουν πιο σοβαρές κατηγορίες διαφθοράς, χωρίς όμως να δίνουν την παραμικρή λεπτομέρεια γι’ αυτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι σκύλοι επιτίθενται τελικά στους ανθρώπους; – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επομένη της λήξης του «The Late Show»
- Ρωσία – Ουκρανία: Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις – Από δύο νεκροί για κάθε πλευρά
- Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά
- ΟΗΕ: Ιστορικό «ναι» σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή – Οι οχτώ χώρες που είπαν «όχι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442