Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανακρίνεται κατ’ οίκον ο Νετανιάχου για διαφθορά

Ανακρίνεται κατ’ οίκον ο Νετανιάχου για διαφθορά

Στην κατοικία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου έφθασε το απόγευμα της Δευτέρας η αστυνομία για να τον ανακρίνει στο πλαίσιο έρευνας για καταγγελίες διαφθοράς. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει ο,τιδήποτε μεμπτό μιλώντας νωρίτερα ενώπιον βουλευτών του Λικούντ στην Κνεσέτ. «Θέλω να τους πω να περιμένουν πριν γιορτάσουν. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα» είπε απευθυνόμενος προς μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς του αντιπάλους.

Στην κατοικία του Μπενιαμίν Νετανιάχου έφθασε το απόγευμα της Δευτέρας η αστυνομία για να τον ανακρίνει στο πλαίσιο έρευνας για καταγγελίες διαφθοράς.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει ο,τιδήποτε μεμπτό μιλώντας νωρίτερα ενώπιον βουλευτών του Λικούντ στην Κνεσέτ. «Θέλω να τους πω να περιμένουν πριν γιορτάσουν. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα» είπε απευθυνόμενος προς μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς του αντιπάλους.

«Σας το είπα και το επαναλαμβάνω: δεν θα υπάρξει τίποτε διότι δεν υπάρχει τίποτε» δήλωσε ο Νετανιάχου κατά την έναρξη συνεδρίασης του κόμματός του, του δεξιού Λικούντ, στην Κνεσέτ.

Ο ίδιος ανήρτησε ένα βίντεο από την έναρξη της συνεδρίασης στη σελίδα του στο Facebook.

«Ακούμε τις πληροφορίες [που κυκλοφορούν] στα μέσα ενημέρωσης. Βλέπουμε την ατμόσφαιρα και το εορταστικό πνεύμα στα τηλεοπτικά στούντιο και τους διαδρόμους της αντιπολίτευσης. Θέλω να τους πω να περιμένουν για να γιορτάσουν. Μην βιάζεστε», συνεχίζει ειρωνικά.

Ισραηλινοί και ξένοι επιχειρηματίες φέρεται ότι προσέφεραν στον Ισραηλινό πρωθυπουργό δώρα αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων δολαρίων, κάτι που θα μπορούσε, εφόσον αποδειχθεί, να οδηγήσει σε απαγγελία σε βάρος του κατηγορίας για «κατάχρηση εμπιστοσύνης», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πλευρές κάνουν λόγο για μία δεύτερη υπόθεση από την οποία μπορεί να προκύψουν πιο σοβαρές κατηγορίες διαφθοράς, χωρίς όμως να δίνουν την παραμικρή λεπτομέρεια γι’ αυτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024