Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει κάνει την αποτυχία της, αποτυχία της χώρας
«Η σημερινή κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη δική της αποτυχία σε αποτυχία της χώρας. Αυτό είναι μια επικίνδυνη αντίληψη που πρέπει να ανατρέψουμε», αναφέρει σε άρθρο του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας την ανάγκη για πολιτική αλλαγή. «Έπειτα από μια περίοδο έντασης και διχασμού είναι καιρός να ενώσουμε δυνάμεις σε μια εθνική προσπάθεια» σημειώνει.
Την πεποίθηση ότι «οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των σημερινών κυβερνώντων» εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας την ανάγκη πολιτικής αλλαγής.
«Η σημερινή κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη δική της αποτυχία σε αποτυχία της χώρας. Αυτό είναι μια επικίνδυνη αντίληψη που πρέπει να ανατρέψουμε», αναφέρει σε άρθρο του στον Ελεύθερο Τύπο ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Η δημιουργικότητα, η νοικοκυροσύνη, το ταλέντο των πολιτών της είναι αναμφισβήτητα. Σε αυτά πρέπει να στηριχθούμε για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή και περήφανη. Αυτός θα είναι ο μεγάλος μας στόχος τη χρονιά που έρχεται: Το 2017 να αρχίσει να αλλάζει η ψυχολογία των Ελλήνων».
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέας κυβέρνησης «με σχέδιο που θα ξεκολλήσει τη χώρα». Σχέδιο, που διαβεβαιώνει ότι το έχει η Νέα Δημοκρατία. «Έχει όμως συγκεκριμένες δεσμεύσεις και θα στηριχθεί σε τέσσερις βασικούς πυλώνες», προσθέτει ο Κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ότι οι πυλώνες είναι η δραστική μείωση των φόρων, η επιτάχυνση των αλλαγών στην οικονομία και στο κράτος, η ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία και η επέκταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. «Στο νέο ξεκίνημα για τη χώρα μας κανένας δεν θα μείνει πίσω», διαβεβαιώνει ο Κ.Μητσοτάκης.
«Η πρόσκλησή μας αφορά όλους τους Έλληνες. Από όπου και αν προέρχονται, ό,τι και αν ψήφιζαν στο παρελθόν. Έπειτα από μια περίοδο έντασης και διχασμού είναι καιρός να ενώσουμε δυνάμεις σε μια εθνική προσπάθεια», τονίζει στο άρθρο του και προσθέτει: «Αυτό που πέτυχαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας μπορεί και πρέπει να το πετύχει και η δική μας γενιά. Αυτό είναι το νέο πατριωτικό όραμα που θέλω να υπηρετήσω. Να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή και περήφανη».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου