Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει κάνει την αποτυχία της, αποτυχία της χώρας

«Η σημερινή κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη δική της αποτυχία σε αποτυχία της χώρας. Αυτό είναι μια επικίνδυνη αντίληψη που πρέπει να ανατρέψουμε», αναφέρει σε άρθρο του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας την ανάγκη για πολιτική αλλαγή. «Έπειτα από μια περίοδο έντασης και διχασμού είναι καιρός να ενώσουμε δυνάμεις σε μια εθνική προσπάθεια» σημειώνει.

Την πεποίθηση ότι «οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των σημερινών κυβερνώντων» εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας την ανάγκη πολιτικής αλλαγής.

«Η σημερινή κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη δική της αποτυχία σε αποτυχία της χώρας. Αυτό είναι μια επικίνδυνη αντίληψη που πρέπει να ανατρέψουμε», αναφέρει σε άρθρο του στον Ελεύθερο Τύπο ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η δημιουργικότητα, η νοικοκυροσύνη, το ταλέντο των πολιτών της είναι αναμφισβήτητα. Σε αυτά πρέπει να στηριχθούμε για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή και περήφανη. Αυτός θα είναι ο μεγάλος μας στόχος τη χρονιά που έρχεται: Το 2017 να αρχίσει να αλλάζει η ψυχολογία των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέας κυβέρνησης «με σχέδιο που θα ξεκολλήσει τη χώρα». Σχέδιο, που διαβεβαιώνει ότι το έχει η Νέα Δημοκρατία. «Έχει όμως συγκεκριμένες δεσμεύσεις και θα στηριχθεί σε τέσσερις βασικούς πυλώνες», προσθέτει ο Κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ότι οι πυλώνες είναι η δραστική μείωση των φόρων, η επιτάχυνση των αλλαγών στην οικονομία και στο κράτος, η ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία και η επέκταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. «Στο νέο ξεκίνημα για τη χώρα μας κανένας δεν θα μείνει πίσω», διαβεβαιώνει ο Κ.Μητσοτάκης.

«Η πρόσκλησή μας αφορά όλους τους Έλληνες. Από όπου και αν προέρχονται, ό,τι και αν ψήφιζαν στο παρελθόν. Έπειτα από μια περίοδο έντασης και διχασμού είναι καιρός να ενώσουμε δυνάμεις σε μια εθνική προσπάθεια», τονίζει στο άρθρο του και προσθέτει: «Αυτό που πέτυχαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας μπορεί και πρέπει να το πετύχει και η δική μας γενιά. Αυτό είναι το νέο πατριωτικό όραμα που θέλω να υπηρετήσω. Να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή και περήφανη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024