Γεωργιάδης: Η αξιολόγηση θα κλείσει με φριχτά μέτρα για τους πολίτες
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Αναφερθείς στις απαιτήσεις του Σόιμπλε και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, είπε, μεταξύ άλλων: Όταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει, τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων.
«Από εκεί και πέρα, Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια» σημείωσε.
Ερωτηθείς για τις απολύσεις στο Δημόσιο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς και διευκρίνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο Δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ».
Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, προέβλεψε σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα.
«Συνήθως, σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα» κατέληξε.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59